Loading...

Tryk på træ

Lav dine yndlingsbilleder om til et unikt stykke rustikt kunst. Nem upload af billeder, bl.a. fra Facebook og din mobiltelefon. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Pep hjemmet op med specialdesignede tryk på træ.

  • 6 størrelser
  • 12 mm krydsfiner
  • Tekstureret mat finish
  • Let og nem at hænge op
  • Tryk i fotokvalitet

Vil du sætte dit eget præg på rummet? Prøv specialdesignede tryk på træ. Du kan vise dine yndlingsbilleder og -design på en let (men robust) 12 mm plade af krydsfiner. Vores tryk på træ har et tekstureret udseende og et rustikt udtryk og tilbyder en miljøvenlig tilgang til vægdekoration.

Du kan vælge at dekorere en væg med et enkelt kunststykke eller bruge vores tre forskellige størrelser til at skabe en eklektisk gallerivæg. Derudover er det en god gave til at overraske familie og venner.

Er du klar til at lave dit eget tryk på træ? Vi hjælper dig med at uploade de ønskede design eller fotos i høj kvalitet, også billeder fra Facebook eller mobilen. Når du har tilføjet dit billede, har du mulighed for at tilføje prikken over i'et og vælge de valgmuligheder, der passer til dig. Vi tager os af resten –​ professionel print og forsendelse af dine specialfremstillede tryk på træ. Din kreation leveres flot og klar til at blive vist frem.

Tryk på træ

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk