Gå direkte til hovedindhold

Tryk på træ

Lav dine yndlingsbilleder om til et unikt stykke rustikt kunst. Nem upload af billeder, bl.a. fra Facebook og din mobiltelefon. Se yderligere oplysninger

Størrelse
Antal
 
Upload dit billedeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 6 størrelser
  • 12 mm tekstureret mat krydsfiner
  • Let og nem at hænge op
  • Tryk i fotokvalitet

Vil du sætte dit eget præg på rummet? Prøv specialdesignede tryk på træ. Du kan vise dine yndlingsbilleder og -design på en let (men robust) 12 mm plade af krydsfiner. Vores tryk på træ har et tekstureret udseende og et rustikt udtryk og giver en naturlig tilgang til vægdekoration.

Forvandl din væg med en enkelt dekoration, eller brug vores 6 forskellige størrelser til at lave en flot væg. Disse specialdesignede tryk på træ er en god gaveidé, hvis du vil overraske venner og familie.

Er du klar til at kreere dine egne vægdekorationer? Vi hjælper dig med at uploade de ønskede design eller fotos i høj kvalitet, også billeder fra Facebook eller mobilen. Når du har tilføjet dit billede, har du mulighed for at tilføje prikken over i'et og vælge de valgmuligheder, der passer til dig. Vi tager os af resten –​ professionel tryk og forsendelse af dine specialfremstillede tryk på træ. Din kreation leveres flot og klar til at blive vist frem.

Tryk på træ

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk