Loading...

Gør det nemt at komme ind (igen og igen) med adgangsstempler

  • Selvfarvende stempler
  • Fås i 2 størrelser
  • Hudvenligt sort blæk
  • Skarp blækfordeling
  • Kan bruges op til 10.000 gange

Bemærk:  Uploads med små illustrationer, skrifttyper, der er mindre end 8 punkt, samt tynde streger frarådes, da de kan blive svære at aflæse.

Nem adgang med et stempel på hånden
Vil du sikre dig, at alle kan komme og gå fra eventet, festen eller natklubben uden problemer? Så overvej at bruge adgangsstempler – de er lavet af stærk gummi og har smarte designmuligheder, som du kan stemple på folks hænder. Disse stempler, som kan designes med logoer, emojis eller korte budskaber, forbedrer den overordnede oplevelse for både arrangører og deltagere.

Stempler, der ikke sviner
Vores selvfarvende adgangsstempler, som fås i 2 forskellige størrelser, sætter tydelige, letlæselige mærker, så det er nemt at komme og gå fra arrangementer. Hudvenligt sort blæk sikrer, at de nemt kan læses og ikke irriterer huden, og folk kan nemt og hurtigt identificeres. Desuden behøver du ikke tilføje blæk manuelt eller stemple på en pude, hvis du vælger disse selvfarvende stempler.

Nemme at lave
Er du klar til at designe dit adgangsstempel? Vælg et design fra vores skabelonsamling, eller upload dit logo, og tilføj eventuelle detaljer. Vi klarer resten – og dine adgangsstempler ankommer klar til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk