Loading...

Gør din post mere bemærkelsesværdig med specialdesignede rudekuverter.

  • 3 almindelige størrelser
  • C4 (120 g/m²), C5 og DL (90 g/m²)
  • Valgfri adresserude
  • Grå inderside af sikkerhedsgrunde
  • Limlukning eller striplukning
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Professionelt og effektivt
Rudekuverter med tryk ser typisk mere professionelle ud end håndskrevne kuverter, og de gør det meget nemmere at fakturere og kommunikere med kunder. Når du har meget post, kan brandede konvolutter hjælpe dig med at spare tid og se professionel ud. Og vores grå inderside kan hjælpe med at holde oplysningerne sikre, da de forhindrer, at folk kan se igennem kuverterne. Rudekuverter forenkler også processen med at sende særtilbud ud, så du kan være mere spontane med kampagner.

Lette at få øje på, svære at overse
Uanset om du sender en faktura, et takkekort eller en kupon, skal det ikke blive væk i postbunken. Med et knivskarpt tryk og et flot design kan du være sikker på, at dine rudekuverter kan genkendes med det samme af folk, der kender dit brand eller dine produkter. Og du har mulighed for at tilføje logo, billeder eller andre elementer, som også kan tiltrække potentielle nye kunder.

Enkel designproces
Du begynder designet af dine rudekuverter med at vælge antal, størrelse, rude og lukning efter behov. Vælg herefter "Gennemse design" for at se de forskellige layout og stilarter, du kan sætte dine oplysninger på. Du kan lege med skrifttypen, afstanden og endda størrelsen og placeringen af dit logo eller andre billeder. Du kan endda trykke din afsenderadresse på flappen på bagsiden (kun i sort). Når du er tilfreds med designet, kan du se et eksempel på det og bestille.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk