Loading...

Tekstilstempler hjælper dig med at få dine ting tilbage, hvis de bliver væk.

  • 3,8 mm x 1,4 cm trykområde
  • 3 linjer, der kan tilpasses
  • Hudvenligt sort blæk
  • Kan bruges op til 10.000 gange
  • Kan holde til op til 30 vaske

Hurtigt tip: Blækpatronen er pakket separat, når dit stofstempel leveres. Det gør vi for at forhindre, at det udtørrer. Når du skal bruge dit stempel, indsætter du bare patronen, og så er du klar til start.

Sæt mærker på dit tøj
Vink farvel til irriterende øjeblikke med mistet tøj og “Er det her mit?” Vores tekstilstempler med integreret blæk er her for at hjælpe. Spar tid og besvær, når du sætter mærker i børnenes tøj til skolen, sommerlejren og børnehaven. Eller sæt mærker i dit eget tøj, så det ikke bliver væk på vaskeriet. Ejer du en mindre virksomhed? Du kan bruge vores personligt tilpassede tekstilstempler til at mærke dine tekstiler på en smart og praktisk måde.

Sikkert og holdbart
Vores stofstempel har sort tekstilblæk, og du kan tilpasse op til 3 linjer med tekst med en min. skriftstørrelse på 8pt. Blækket er dermatologisk testet og hudvenligt. Kvalitetsblækket garanterer tydeligt tryk på beklædning, og trykket vil være nemt at se selv efter mange vaske.

Nem designproces
Klar til at sætte mærker i dit tøj? Udforsk vores sortiment af design, der kan tilpasses helt efter dine ønsker. Derefter vil du kunne tilføje tekst, logo, former og andre unikke detaljer. Når du er færdig med designet, tager vi os af resten og sender dig dine personligt tilpassede tekstilstempler klar til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk