TilgængelighedGå direkte til hovedindhold
Hvorfor er mine billeder til fotobogen ikke gemt i mine uploads?
Senest opdateret 14. oktober 2026.
Billeder, der uploades direkte til en fotobog, gemmes kun i det pågældende projekt. Hvis du vil bruge dem i andre produkter, skal du uploade dem igen i designstudiet.

Dette hjælper med at undgå, at din primære uploadmappe bliver overfyldt med de mange fotos, der ofte uploades til fotobøger. 

  • Billeder til fotobogen: Disse gemmes specifikt i dit fotobogsdesign, så du kan færdiggøre det senere

  • Mine uploads: Denne mappe er forbeholdt billeder, som du hurtigt vil kunne finde og genbruge på tværs af forskellige produkter


Var denne artikel nyttig?
Lær, hvordan vi bruger din feedback

Kontakt kundesupport live

Har du brug for hjælp?

Contact Us