Når du har afgivet en bestilling, begynder vi straks at behandle den, hvilket betyder, at leveringstiden ikke kan opdateres. Hvis du har brug for hurtigere levering, kan du annullere bestillingen og afgive en ny med en hurtigere leveringsmulighed. Du er ansvarlig for eventuelle prisforskelle, når du afgiver en ny bestilling med hurtigere levering.
Hvilke muligheder har jeg?
Annuller og bestil igen selv
Du kan annullere bestillingen i din Mine bestillinger og genbestilling eller via selvbetjeningssupportformularen i hjælpecentret. Efter annullering skal du afgive en ny bestilling og vælge en hurtigere leveringshastighed. Vi tilbagebetaler beløbet til din oprindelige betalingsmetode, og det kan tage op til 24 timer, før beløbet vises på din konto.
Lad os annullere det for dig
Hvis vi annullerer din bestilling på dine vegne, udsteder vi et tilgodehavende, så du kan genbestille med hurtigere levering. Vi anvender automatisk varekreditten ved kassen, når du afgiver din nye bestilling.
