Loading...

Hold dine borde rene – og gæsterne underholdt – med personligt tilpassede dækkeservietter.

  • 420 x 297 mm
  • 2 papirtyper
  • Vandret format
  • Klart tryk i fuld farve
  • Fra 50 til 10.000 stk.

Tilfredse kunder, tilfredse medarbejdere
Kalder alle bar-, restaurant- eller cafeejere: Interesseret i en sjov og billig løsning, der beskytter dine borde eller din bar mod vandmærker og madpletter? Personligt tilpassede dækkeservietter hjælper ikke blot serveringspersonalet med at holde rent, de promoverer også dine produkter og underholder kunderne. Tilføj retter fra menuen, branding, underholdning og andet for at få dit etablissement til at køre bedre – og dine kunder til at komme tilbage.

Personligt tilpasset beskyttelse
Vores dækkeservietter fås med tryk på forsiden, som kan tilpasses fuldt ud. Desuden kan du vælge imellem to papirtyper. Vores soft touch-dækkeservietter er en mere eksklusiv løsning med en flot, blød overflade. De har en tyk, fløjlsagtig laminatbelægning, som beskytter bordene og får farver til at stå flot. Hvis du gerne vil tilføje spil og aktiviteter til dit design, er matte dækkeservietter dog bedre at tegne på.

Nem designproces
Start designet af dine dækkeservietter ved at gå på opdagelse i vores udvalg af skabeloner, der kan tilpasses efter behov. (Har du dit eget design klar til brug? Så klik på “Upload design”.) Gør designet helt unikt ved at tilføje en menu eller QR-kode og alle de detaljer, du har lyst til. Så tager vi os af resten – professionelt tryk, emballering og levering af dine specialdesignede dækkeservietter. Det færdige produkt leveres i perfekt stand og klar til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk