Loading...

Hold dine borde rene – og gæsterne underholdt – med personligt tilpassede dækkeservietter.

  • NYHED: Vælg imellem flere papirtyper
  • 420 x 297 mm
  • 3 papirtyper
  • Vandret retning
  • Klart fuldfarvetryk
  • Fra 50 til 10.000 stk.

Glade kunder, glade tjenere
Opråb til alle ejere af barer, restauranter og caféer: Har du brug for en sjov og økonomisk måde at beskytte dine borde og bardiske mod vandringe og pletter på? Tilpassede dækkeservietter hjælper ikke bare afrydderne med at holde orden, de promoverer også dine produkter og engagerer kunderne. Tilføj retter fra menuen, branding, underholdning og meget andet for at få dit etablissement til at køre bedre – og dine kunder til at komme tilbage.

Tilpasset beskyttelse
Vores dækkeservietter kan tilpasses på mange forskellige måder med bl.a. tryk på forsiden og et udvalg af 3 papirtyper. Se nærmere på vores seneste nyhed: En vandfast papirtype, der er kendt for sin længere holdbarhed og sine vandafvisende egenskaber. Hvis du leder efter en mere luksuriøs oplevelse, kan du vælge vores soft touch-dækkeservietter, som er lavet af tykt, fløjlsblødt laminat, der giver et flot, klart farvetryk og beskytter dine borde samtidig. Har du brug for et sted til sjove lege eller aktiviteter? Vores matte dækkeservietter er perfekte at tegne og skrive på.

Nem designproces
Udforsk vores sortiment af skabeloner til tilpassede dækkeservietter, der kan tilpasses helt efter dine ønsker. (Har du dit eget design klar? Så klik på “Upload design”.) Sæt personligt præg på designet ved at tilføje en menu eller en QR-kode og alle dine personlige detaljer. Derefter klarer vi resten: professionelt tryk, indpakning og levering af dine personligt tilpassede dækkeservietter. Det færdige produkt ankommer til dig i flot stand og klart til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk