Loading...

Klistermærker til bildør

Gør reklame for din virksomhed overalt, hvor du kører, med vejrbestandige klistermærker til biler. Gå på opdagelse i vores designskabeloner, du kan tilpasse, eller brug den nemme upload af design.


Klistermærker til bilvinduer fås her.
Klistermærker til bilen fås her. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Gør reklame for din virksomhed, når du er på farten.

 • 12 størrelser
 • 2 materialer
 • Gennemsigtigt polyacrylat-klæbemiddel
 • Vejrbestandigt og vandtæt
 • Klart farvetryk

Forvandl alle dine køretøjer til rullende reklame
Gør dine køreture til gratis reklame for din virksomhed, og tiltræk flere kunder end nogensinde før med dine egne klistermærker til bilen. Vores klistermærker til bilen er en god måde at skabe opmærksomhed om din virksomhed, både når du er parkeret eller på farten. Jo større bilen er, jo mere plads har du til reklame, så du kan præsentere dit logo, kontaktoplysninger, produktinfo og meget mere.

Nem montering
Uanset om du kører en blå bil, en hvid varevogn eller noget endnu større, så har vi farverne og størrelserne, du skal bruge. Den nemme monteringsproces lader dig reklamere for din virksomhed i løbet af nul komma fem. Sæt blot klistermærket på en glat, ren overflade, og glat det ud med en vinduesskraber (sælges separat) fra midten og ud. Fodgængere og bilister kommer til at beundre dit glatte, boblefri design, uanset om du sætter det på bildøren eller siden af varevognen.

Intuitiv designproces
Er du klar til at designe dine klistermærke til bilen? Kig i vores galleri med designskabeloner, der kan tilpasses til dine behov. (Eller brug design-uploadfunktionen, hvis du allerede har et design klar). Når du har fundet et design, du kan lide, kan du tilpasse det ved at tilføre dine egne detaljer og vælge de muligheder, der fungerer bedst for dig. Vi tager os af resten, og det færdige produkt leveres klar til, at du kan vise det frem på vejene.

ANMELDELSES SNAPSHOT

3 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  1
 • 1 stjerne
  2
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi

Anmeldt af 3 kunder

Køb ikke klistermærker her

16. nov. 2021 | Dennis

Dette produkt egner sig til at blive klistret på en bil. Det klistrer ikke i hjørnerne, hvilket betyder at det hurtigt slipper og falder af. Så laver det luftbobler som ikke kan trækkes ud. Mildest talt meget dårligt. Ved bestilling anbefalder hjemmesiden denne størrelse til dette format, men det færdige resultat er meget grynet som i for stor opløsning

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Dennis. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at dine nye bildørsklistermærker ikke lever op til forventningerne. Vi har sendt dig en mail, som du rigtig gerne må svare på, så vi sammen kan finde en løsning. Med venlig hilsen Vistaprint kundeservice.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Sikke noget billigt l***

19. apr. 2020 | Pernille Gammelholm

Det er jo ikke beregnet til en bildør på nogen måde?! Alle instruktioner er fulgt til punkt og prikke, men lortet løsner sig jo i alle hjørner og kanter ligeså snart det er sat på. Sikke noget lort, for at sige det mildt! Jeg bestilte 2 stk. og de er ikke knap 600,- værd! Køber ALDRIG her igen!

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Pernille. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft så dårlig en oplevelse med dine nye klistermærker. Det er bestemt ikke sådan, det skal være. Vi har sendt dig en mail, som du rigtig gerne må svare på, så vi sammen kan finde en løsning på situationen. Med venlig hilsen, Vistaprint Kundeservice.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Man skal virkelig tænke sig om og måle efter

5. dec. 2019 | Tomas Patheier

Jeg skulle have reklame på bilen, og måle "lidt løst op" og valgte en størrelse der passede. Desværre viser det sig at hvis ikke fladen er fuldkommen lige, kan materialet ikke sidde på. Og her taler vi de bløde afrundede kanter på en kølehjelm!! Det burde man gøre opmærksom, nu skulle jeg stå med en plade under og forsøge at skære til, og så ser resultatet ikke så pænt ud, desværre.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hi Tomas. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din nye bildørsmagnet ikke kan side der, hvor du gerne ville sætte den. Vores bildørsmagneter bør uden problemer kunne sidde fast uden på døre eller sidepaneler, som er en anelse buede. Vi anbefaler dog ikke at sætte magneten på kølerhjelmen, da de ofte buer en smule for meget og får vind direkte på magneten. Derfor kan magneten risikere at falde af, hvis du kører på med den på kølerhjelmen. Vi har givet dig et tilgodehavende på din Vistaprint.dk konto, som du kan bruge til at købe et andet produkt, der måske vil egne sig bedre. Vi har også sendt dig en mail med lidt mere information omkring dette. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-3

VistaPrint har designskabeloner til Klistermærker til bildør i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk