Loading...

Gør det næsten lige så spændende at købe billetterne som at deltage i arrangementet med specialdesignede billetter.

  • Vælg mellem 2 størrelser
  • 300 g/m² papir
  • Vælg mellem 2 papirtyper
  • Perforeret talon
  • Klart tryk i fuld farve

Praktiske oplysninger lige til tiden
Skal du snart afholde et vigtigt arrangement? Brug specialdesignede billetter med tryk til dit arrangement med en detalje, der betyder mere, end man skulle tro. Med et look, der nemt kan tilpasses, kan du tilføje vigtige oplysninger om arrangementet, som tid, sted, hovednavne og så videre. Deltagerne kan have deres billetter – og oplysningerne på dem – lige ved hånden, så de kan komme til tiden og være klar til at nyde dit arrangement. Så kan du bruge perforeringen til at lave en souvenirtalon til deltagere, hvilket også gør det nemmere for dem at komme ind igen.

Billetter, der passer til din stil
Uanset om du planlægger en sportsevent, en kunstudstilling eller et firmaarrangement, sørger vi for, at dine specialtrykte billetter passer til temaet. Du kan vælge tryk på for- og bagsiden, eller kun forsiden, afhængigt af dine behov. Tilføj farver, der matcher temaet for dit arrangement, eller sæt dit logo på billetterne. Vælg glansfuldt papir for at fremhæve billeder og stærke farver, eller brug mat papir for at få et ensartet look, hvor teksten er nem at læse.

Nemme at designe og tilpasse
Er du klar til at designe dine specialdesignede billetter? Du kan designe dem online eller uploade din egen grafik. Derefter kan du tilpasse dem ved at tilføje dit eget logo, arrangementsoplysninger m.m. Vi tager os af resten, og vores team trykker dine billetter, så de ankommer flotte og klar til at skabe glæde.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk