Loading...

Firmajulegaver

Vi trykker gaver, der vækker glæde. Tasker, krus, T-shirts ... vi har det hele.
Bestil julegaver

Sæt lidt julestemning på specialdesignede firmagaver, der vækker glæde og ikke sprænger budgettet. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vores mest elskede gaver 

Musthaves, der hjælper dig med juleindkøbene.
Kuglepenne til alle på din liste.
Giv dem en praktisk påmindelse, de vil bruge året rundt – designet på ingen tid.
Bestil personligt tilpassede kuglepenne

Spred juleglæde – og brandgenkendelse – med specialdesignede firmajulegaver.

Få folk til at smile her til jul, mens du øger brandgenkendelsen. VistaPrint er her for at hjælpe dig med at lave specialdesignede firmagaver, som dine kunder, kollegaer og kundeemner vil elske: søde sager, hyggelige vintersweatshirts (grimme eller stilfulde – det er op til dig), teknologiske gadgets, muleposer og meget mere.

Du kan overveje et sætte et særligt budskab på – eller endda lave individuelle firmagaver med tryk. Har du en kunde, der elsker at lave mad? Giv dem et personligt forklæde til juletiden. Har du en kollega, der er vild med kaffe? Design et krus med juletema, som vedkommende får lyst til at bruge hele året rundt.

Gaver er så vigtigt på denne tid af året. En jule-giveaway kan hjælpe dig med at styrke dit bånd med folk, der er vigtige for dig. Heldigvis for dig har vi specialdesignede gaver til alle ønskesedler og alle budgetter. Og har du brug for hjælp med designet, er vores eksperter kun et klik væk.

Ofte stillede spørgsmål

Populære firmagaver omfatter teknologi og musiktilbehør som højttalere og powerbanks. Specialdesignede kuglepenne, tasker, notesbøger, krus og vandflasker er også nogle af vores mest populære firmagaver.

Mulighederne for tryk er i sandhed uendelige. Vi har udvalgt en række populære firmajulegaver fra vores julekollektion – fra søde sager til julesweatre og meget mere.

Juletiden er den perfekte tid på året til at minde folk om, at du sætter pris på dem. Firmajulegaver, kwanzaa- eller hanukkah-gaver hjælper dig med at opbygge relationer og vise din påskønnelse til de personer, der betyder noget for dig og din virksomhed – dine medarbejdere og kunder. Firmagaver kan også hjælpe dig med at række ud til kundeemner og få nye forbindelser.

Det afhænger af dit budget. Du kan give et lille tegn på påskønnelse, såsom en kontorartikel. Eller du kan overveje at lave en specialdesignet muleposer og fylde den med gaver som T-shirts, krus, slik og meget mere.

Det er alt i princippet, men vi anbefaler at appellere til dine medarbejderes eller kunders interesser. Specialdesignede krus er en god idé til kunder i kaffebaren, mens en teknologivirksomhed kan overveje at lave musemåtter med tryk til teknologiske entusiaster.

Det er altid en god idé at give noget personligt. Du kan overveje at sætte din medarbejders navn eller en særlig julehilsen på et krus, en notesbog eller en kuglepen.

Se vores julekollektion for at finde en kategori, der vil passe til den eller de personer, du har i tankerne. Vælg så det produkt, du bedst kan lide, og lav sæt dit eget præg på det i vores intuitive designstudie. Tilføj dit logo, en personlig julehilsen eller personens navn for at gøre din firmagave helt unik.