Loading...

Stofbannere

Få mere opmærksomhed med iøjnefaldende stofbannere. Nu fremstillet af 100 % genanvendt polyester. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Skil dig ud og spred budskabet på messer, til begivenheder og mere.

  • NYHED: 100 % genanvendt materiale
  • 14 forskellige størrelser
  • 220 g/m² polyester
  • Krøl- og ridsefrit
  • Forstærkede kanter
  • Der kan tilkøbes snøreringe og tilbehør til ophængning

Få dit budskab set
Gør et stærkt første indtryk med stofbannere. Uanset om du vil have opmærksomhed til messer, events i butikken eller sætte et unikt præg på din butiksfacade, klarer vores specialdesignede stofbannere det. De er gode til kontorer, detailbutikker, markeder og meget mere.

Lette og holdbare
Vores specialdesignede bannere er fremstillet af krølfrit 100 % genanvendt polyester, der kan maskinvaskes. De er holdbare og klar til brug igen og igen. Og det tynde og tætvævede materiale forhindrer lysrefleksion, så din illustration bedes ses.

Intuitivt design
Udforsk vores galleri af designskabeloner, der kan tilpasses fuldt ud, for at komme i gang. (Har du allerede et design klar? Benyt vores mulighed for at uploade dit design.) Når du har fundet et design, kan du tilpasse det ved at tilføre dine egne detaljer og vælge de muligheder, der fungerer bedst for dig. Så tager vi os af resten –​ professionel print og forsendelse af din bestilling. Dine stofskilte vil ankomme i flot stand og klare til at blive stillet op.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk