Loading...

Løft din markedsføring til nye højder med tilpassede flag.

  • 4 størrelser
  • Sættet indeholder flag, flagstang, transporttaske og fod efter eget valg -
  • Mulighed for enkelt- eller dobbeltsidet tryk
  • Modstandsdygtigt over for vind op til 65 km/t
  • 4 forskellige fødder at vælge imellem

Bemærk: Download denne PDF-vejledning for at læse vigtige oplysninger om, hvordan du samler dit flag.

Skær igennem mængden
Vil du gerne ses på en travl gågade eller under udendørsarrangementer? Vores dråbeformede beachflag er op til 4,5 meter høje, så de er et godt valg, hvis du vil skille dig ud i mængden og vende hoveder, uanset hvor du sætter dem op. Den dråbeformede form står flot til afrundede eller helt runde logoer og hjælper flaget med at forblive stramt i stærk vind – så dit budskab altid står klart uanset vejret.

Nemme at samle, indenfor eller udenfor
Vores flag med tryk leveres med alt, hvad du skal bruge til at sætte dem op på en flad overflade: Din pakke indeholder et vejrbestandigt flag i polyester, en stang, din foretrukne fod – og endda en blød taske til nem transport. Og det fås i et perforeret materiale til langvarig brug udendørs, så du kan sætte det op, hvor og når du har brug for det.

Intuitiv designproces
Er du klar til at starte? Gå på opdagelse i vores galleri med skabeloner til flag, herunder til forskellige brancher og arrangementer. Når du har fundet noget, du kan lide, kan du tilføre dine egne detaljer i vores onlinedesignstudie. Derefter klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dine dråbeformede beachflag ankommer i flot stand og klare til at vende hoveder.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk