Loading...

Maksimér din brandgenkendelighed med tilpassede lige beachflag, der blafrer højt over konkurrenternes.

  • 4 størrelser
  • Sættet indeholder flag, flagstang, transporttaske og fod efter eget valg -
  • Mulighed for enkelt- eller dobbeltsidet tryk
  • Modstandsdygtigt over for vind op til 65 km/t
  • 4 forskellige fødder at vælge imellem

Bemærk: Download denne PDF-vejledning for at læse vigtige oplysninger om, hvordan du samler dit flag.

Bliv set på lang afstand
Vil du gerne vende hoveder og sprede dit budskab på en og samme tid? Vores lige beachflag er perfekte til netop det. Ud af alle vores flag har det det største trykområde, så du virkelig kan sætte fokus på dit logo sammen med eventuel tekst, som dine kunder skal se. Evigt populære hos bilforhandlere, men kan bruges næsten overalt – f.eks. udenfor din butik eller til events, messer m.m. – vores lige beachflag byder kunderne velkommen, særligt når det svajer elegant i vinden.

Nemme at samle, indenfor eller udenfor
Dine reklameflag leveres med alt, hvad du skal bruge til at sætte dem op på en flad overflade: Din pakke indeholder et vejrbestandigt flag i polyester, en stang, din foretrukne fod – og endda en blød taske til nem transport. Og det fås i et perforeret materiale til langvarig brug udendørs, så du kan sætte det op, hvor og når du har brug for det.

Intuitiv designproces
Er du klar til at starte? Gå på opdagelse i vores galleri med skabeloner til flag, herunder til forskellige brancher og arrangementer. Når du har fundet noget, du kan lide, kan du tilføre dine egne detaljer i vores onlinedesignstudie. Derefter klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dine lige flag vil ankomme i flot stand og klare til at vende hoveder.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk