Loading...

Inviter kunderne indenfor med flotte flag.

  • NYHED: Flagstang kan tilkøbes
  • 3 størrelser
  • 110 g/m² hvid polyester
  • Indendørs og udendørs brug
  • Enkeltsidet fuldfarvetryk
  • Fremstillet af 95 % genanvendt polyester

Få kundernes opmærksomhed Facadeflag er en smart måde at vække de forbipasserendes opmærksomhed, så de får lyst til at komme ind i din butik. Tilpas dem med dit navn og logo for at tiltrække kunder fra gaden, eller sæt et iøjnefaldende budskab på, og brug dem i butikken for at hjælpe med at promovere udsalg og særlige tilbud. Det er nemt at udskifte flaget, så du kan skifte dit budskab, når du har lyst.

Nem opsætning Uanset om du bruger vores specialdesignede facadeflag inde i butikken eller udenfor, er de nemme at sætte op. Flagstangen kan fastgøres til de fleste flade overflader, og det er nemt at sætte flaget på. Du kan vælge mellem 3 størrelser og klart fuldfarvetryk på slidstærkt, gennemsigtigt polyester – dine kioskflag vil med sikkerhed skille sig ud, uanset hvor du placerer dem.

Enkel designproces Er du klar til at komme i gang? Du kan bruge en af vores skabeloner, der kan tilpasses, eller uploade dine egne billeder og tilføje detaljer i vores onlinedesignstudie. Og hvis du har brug for hjælp, er vores designteam klar døgnet rundt. Når du er tilfreds med designet, tager vi os af resten. Vi trykker og sender dine facadeflag, så dit logo eller budskab virkelig kan skille sig ud.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk