Loading...
Gulvklistermærker

Gulvklistermærker

Hjælp kunder og ansatte med at holde afstand med robuste, skridsikre gulvskilte. Vinylfilm med designskabeloner, der kan tilpasses fuldt ud. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Gør gange og åbne arealer til velorganiserede steder.

  • 8 størrelser
  • 0.2 mm vinyl
  • Afrundede hjørner
  • Vand-, ridse- og skridsikre
  • Skarpt farvetryk

Søger du effektive måder at opfordre til at holde afstand på din arbejdsplads – eller at give hjælpsomme oplysninger om virksomheden? Specialfremstillede gulvklistermærker kan hjælpe dig med at viderebringe dit budskab. Vores gulvklistermærker er fremstillet a robust, skridsikker vinyl og er designet til langvarig brug indendørs på mange forskellige hårde, jævne overflader – fliser, cement med mere. Med vores design, der kan tilpasses, kan du vælge det rette budskab til dine behov, uanset om du vil lave plads i køen, reklamere for tilbud eller dele et andet budskab.

Klar til at designe? Gennemse vores samling af skabeloner, der kan tilpasses, så du finder den rette til dit behov, eller brug design-uploadfunktionen, hvis du allerede har et design klar. Du har mulighed for at tilføre alle dine personlige præg, inden du lader os klare tryk, emballering og levering. Dine klistermærker vil ankomme i tip-top stand og klar til brug.

VistaPrint har designskabeloner til Gulvklistermærker i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk