Loading...

Skab et klassisk og inviterende look med personaliserede krydsfinerskilte

  • 3 størrelser
  • 12 mm krydsfiner
  • Plastikprophuller til ophæng
  • Anbefales til indendørsbrug
  • Klart tryk i fuld farve

Glatte og diskrete skilte
Er du klar til at gøre dit professionelle rum mere elegant og personligt? Vores krydsfinerskilte hjælper med at give din virksomhed et unikt og rustikt look. De er perfekte som skilte eller til kunst, så du kan bruge dem til at gøre dine indgange og udstillinger mere raffinerede og fremhæve autenticiteten ved naturlige eller miljøvenlige butikker og produkter.

Passer til enhver butik
Holdbare og prisvenlige personligt tilpassede krydsfinerskilte kan nemt hænges op i restauranter, kontorer, butikker med mere. Det 12 mm tykke krydsfiner med et gult skær er holdbart, og det leveres med integrerede plastikpropper, så du nemt kan hænge skiltene op, hvor du vil. Og med 3 størrelser at vælge imellem med tryk i fuld farve kan du indrette ethvert område i din butik med varme, personligt tilpassede skilte.

Sæt dit eget præg
Er du klar til at lave unikke skilte i krydsfiner? Upload din egen grafik og tilføj de sidste detaljer i vores online designstudie, så de passer til din virksomheds stil. Derefter klarer vi resten med tryk og forsendelse af dine krydsfinerskilte. Din bestilling ankommer i tip-top-form, klar til at blive bemærket.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk