Loading...

Fyld lageret til dit næste udsalg eller arrangement.

  • 2 størrelser
  • 2 papirtyper
  • Tryk i klare farver
  • I mængder fra 100 til 10.000
  • Anbefalet til brug i kortere tid

Bestil mere for mindre Bestil plakater i store mængder til nu og fremtiden, og spar samtidig penge. Uanset om du pynter væggene i din butik, tager dem med på messer eller sætter dem op på offentlige steder som i indkøbscentre eller biblioteker, er vores holdbare plakater gode til at nå ud til flere kunder end nogensinde med en enkelt bestilling.

En bestilling, der holder Det er ikke blot billigt at bestille vores plakater i store mængder – de er også designet til at holde. Både vores matte og glansfulde plakater er af høj kvalitet og falmer ikke, så du kan formidle dit budskab uden at bekymre dig om uklare logoer eller ulæselig tekst. Og med klare farver, der er trykt på enten matte eller glansfulde kort, kan du lave plakater, der virkelig repræsenterer dit brand.

Intuitiv designproces Er du klar til at komme i gang? Gå på opdagelse i vores galleri med designskabeloner, der kan tilpasses – eller brug muligheden for upload af eget design, hvis du har et i forvejen. Når du tilfører dine egne detaljer såsom firmanavn, logo eller oplysninger om et arrangement, skal du sørge for, at budskabet er klart, enkelt og let at læse. Vi tager os af resten, og du får skarpe, professionelle plakater, der er klar til at blive vist.

VistaPrint har designskabeloner til Plakater i store oplag i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk