Loading...

Reboard-skilte

Brug din indendørs plads til reklame (som kan genanvendes). Vores papskilte er lavet af tykt, holdbart og FSC®-certificeret pap. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse (B x H)
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Skift til genanvendelige papskilte med tryk til din næste iøjnefaldende udstilling.

  • 6 størrelser
  • Stift pap i flere lag, 2 tykkelser
  • Kun til indendørs brug
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Genanvendelige og iøjnefaldende skilte

Har du en tom plads i din butik eller i butiksvinduet? Med et genanvendeligt papskilt kan du udnytte pladsen til at få opmærksomhed på dit brand. Uanset om du gør reklame for en særlig kampagne, hjælper disse papskilte med at fortælle kunderne om nye produkter eller vise vej. De kan også hjælpe folk med at bemærket dit firmanavn eller logo til messer og konferencer. Du kan gå alle veje med disse papskilte – og have god samvittighed, da de kan genanvendes fuldt ud og er trykt på ansvarligt dyrkede materialer.

Lette, slidstærke og holdbare

Disse FSC®-certificerede papskilte er lette, men utroligt holdbare. Pappet, der er i mange lag, har et vaffelmønstret midterlag, hvilket forhindrer, at pappet bøjer og bliver slidt, men uden at tilføje ekstra vægt. Og ikke nok med det, det er også let at genanvende.

En designoplevelse, der kan tilpasses fuldt ud

Er du klar til at kreere dine personlige skilte? Start med at udforske vores galleri med designskabeloner, der kan tilpasses til dine behov. (Eller brug vores nemme uploadfunktion, hvis du allerede har et design klar). Tilføj derefter dine egne detaljer for at skabe et iøjnefaldende design. Når du er færdig, klarer vi resten – professionel print og levering af din bestilling. Dine papskilte vil ankomme klar til at få opmærksomhed.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk