Loading...

Design elegante, professionelle runde duge, der giver et sammenhængende look

  • 6 størrelser
  • Valgfri søm
  • Kan maskinvaskes og bruges igen
  • Brandhæmmende materiale
  • Mulighed for heldækkende tryk

En professionel, elegant og imødekommende løsning
Du ved sikkert allerede, at detaljer er vigtige, når man designer messestande, restauranter eller events. Dine borde er fokuspunktet, hvor gæsterne tilbringer det meste af deres tid, så de skal gerne imponere. Når du køber duge til runde borde i større mængder, er det også vigtigt, at du får noget for pengene. Vores runde duge er holdbare, og de kan maskinvaskes og bruges igen, så de er en god investering.

Et look, der holder
Vores runde duge er fremstillet af holdbart 220 g/m² polyester, der præsenterer din restaurant eller event på en måde, du kan være stolt af dag efter dag. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du vælge at tilføje en søm langs kanten af din dug. Uanset om du tilføjer søm eller ej, får du er skarpt tryk i levende farver, som kun kan imponere.

Nem designproces
Første skridt er at udforske vores galleri med designskabeloner, der kan tilpasses efter dine behov. Du kan også vælge at bruge funktionen til at uploade dit eget design, hvis du allerede har et. Når du har fundet dit yndlingsdesign, kan du gøre den til din egen ved at tilføre dine egne detaljer. Vi tager os af resten, og du får flotte runde duge, der er klar til at blive bemærket.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk