Loading...

Tag dit budskab med dig overalt med papterninger

  • Fås i 2 forskellige størrelser
  • 2,3 mm hvid EE-bølgepap i 2 lag
  • Klart tryk i fuld farve
  • Nem at samle
  • Kun til indendørs brug
  • Materiale, der kan genanvendes

Praktisk og sjovt Vil du vise dine ting frem og komme i kontakt med dine kunder? Så overvej disse papterninger. De er mere end blot et skilt – de er ambassadører for dit brand. Uanset om du er ved at etablere din butik eller tager dit brand med på farten, er du dækket ind med disse terninger. De er lette at flytte og giver lidt charme til ethvert rum. Der er mulighed for at få tryk på alle 4 sider af disse papterninger, så de fanger opmærksomheden fra alle vinker og fremhæver dit brand på selv et travlt marked.

Nem opsætning og udstilling Papterningens modulære design gør det nemt at samle den og skille den ad igen. Terningerne er ideelle til at transportere, opbevare og genanvende på flere events og kan tilpasses til en lang række markedsføringsbehov. Vores æsker af EE-bølgepap fås i 2 størrelser (40 x 40 x 40 cm og 50 x 50 x 50 cm) og kan tilpasses med grafik og branding for en sammenhængende præsentation. De er lette, kan nemt flyttes rundt og er især egnede til pop op-butikker, messer og reklameevents.

__ Gør dem helt dine egne__ Det tager kun nogle få klik at forvandle din vision til virkelighed. Du kan let lave din papterning med VistaPrint. Disse papskilte har et skarpt, poleret udseende, der er klar til at vise dine unikke design og fange dit publikum. Nyd bekvemmeligheden ved at få leveret papterninger med tryk til døren – designet til at fange opmærksomheden fra alle vinkler.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk