Loading...

Få budskabet ud med et vindstabilt fortorvsskilt.

  • 1129 (H) x 720 (D) x 530 (B) mm (ramme og base)
  • 2 stk. rivefaste og vandafvisende A1-plakater medfølger
  • Ramme af aluminium og stål
  • 2 snaprammer med dækplast
  • 2 hjul og håndtag for nem transport
  • Vindbestandig op til 25 m/s

Robuste, vejrbestandige skilte
Uanset vejrudsigten kan du bruge disse holdbare Waterbase-gadeskilte. På alt fra fortove og udendørsarrangementer til parkeringspladser og byggepladser vil dit skilt – og dit budskab – stå stærkt mod vejret, uanset hvor det er placeret. Stil det udenfor butikken, fitnesscenteret eller kontoret. Alt, hvad du behøver til nem opsætning, medfølger: bunden, rammen og dit valg af 2 rivefaste og vandafvisende udendørs plakater.

Nemt at sætte op og flytte
For at give dit Waterbase-skilt større vægt skal du blot skrue hætten af og fylde bunden med op til 17 liter vand eller sand. Det lyder måske tungt, men bunden har 2 hjul og et håndtag til nem transport. Transporter dit skilt rundt mellem begivenheder, eller kør det ind til opbevaring. Det er også nemt at indsætte plakater. Skub dem ind i rammen, og klik dem på plads. De leveres også med et antirefleks-betræk, der beskytter mod vejret.

Design og bestil på få minutter
Er du klar til at designe dit gadeskilt med vandbund? Gennemse vores galleri med plakatskabeloner eller upload dit eget design. Når du er klar, trykker vi professionelt dine plakater og sender din ordre til dig. Dit vejrbestandige skilt vil ankomme klar til at vise dit budskab frem – og se vejr og vind i øjnene.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk