Gå direkte til hovedindhold
Sol's® Bambino body
Logostar™ kortærmet sparkedragt
Mantis™ stribet legedragt
Mantis™ babyhue med knude
Mantis™ baseball-T-shirt
Mantis™ stribede babygamacher
Mantis™ T-shirt til baby
Mantis™ Baby Ringer sparkedragt
Mantis™ hættetrøje til børn
Mantis™ All-In-One sparkedragt
Mantis™ savlesmæk
Mantis™ babytrøje
Mantis™ babyleggings
Mantis™ hagesmæk

Design unikt babytøj, som forældre vil elske.

Specialfremstillet babytøj er en betænksom måde at få de nye forældre til at smile på. Du finder garanteret noget, der passer til dit budget i det store udvalg af varer, farver og populære mærker. Upload dit logo eller illustration med vores intuitive designstudie, og lav dine helt egne brandede babybodyer, nattøj, veste og huer. Du kan også få en forhåndsvisning af dit personaliserede babytøj og dele designet med en ven, inden du køber.

Ofte stillede spørgsmål

Vores babytøj og tilbehør er lavet af bomuld og stofblandinger. Disse bløde og holdbare materialer er egnet til følsom hud og tåler gentagen vask.

Vores personaliserede babytøj fås i forskellige størrelser fra 0-3 måneder til 36 måneder. På babytøjets forskellige produktsider kan du finde den præcise længde og bredde i vores størrelsesoversigt.

Der er intet minimumsantal for vores personaliserede bodyer, sovedragter, veste og huer.

Du kan vælge mellem broderi og transfertryk i farver. Transfertryk i farver giver dig et fotorealistisk tryk, men broderi er det mest holdbare valg til farvede illustrationer med færre end 15 farver.

Vi anbefaler, at du ikke stryger de dekorerede områder med strygejern. Babytøj med transfertryk i farver bevares bedst ved at vaske det med vrangen ud i koldt vand.