Loading...

T-shirts

Skil dig ud fra mængden med T-shirts i en lang række stilarter, pasforme og farver.

220 resultater
Gå til filtrerede resultater
220 resultater-

Nemt tryk på T-shirts.

Sådan laver du din egen T-shirt med VistaPrint:

1. Vælg din stil

Hvis du er på udkig efter reklamegaver, fungerer vores T-shirts med tryk bedst. Hvis du vil lave et ensartet look til dine medarbejdere, er vores broderede T-shirts af 100 % bomuld det bedste valg.

2. Vælg din ærmelængde

Vi har valgmuligheder med korte ærmer og lange ærmer, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov og årstiden.

3. Tilføj dit T-shirt-design

Når du har valgt din foretrukne T-shirt og det antal, du ønsker, kan du skabe din egen T-shirt ved at uploade dine egne illustrationer eller logo. Hvis du vil bruge skabeloner, der er lavet på forhånd, kan du tjekke vores anbefalede T-shirts, hvor du kan vælge mellem mange brancher og stilarter.

4. Få en forhåndsvisning, og del dit design

Når du har sat dine egne præg på dine personaliserede T-shirts, kan du få en forhåndsvisning og endda gemme dit design og dele det med kollegaer eller venner, inden du gennemfører din bestilling.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har udgaver i bomuld, en blanding og polyester. Vores soft-touch T-shirts med tryk er fremstillet af 100 % ringspundet bomuld, som er mere åndbart og føles blødere. Vi har også T-shirts med tryk, der er fremstillet af funktionelt materiale, der leder fugten væk fra kroppen og giver maksimum komfort.

Ja, selvfølgelig. Du kan uploade dit eget design til forsiden af trøjen, når du laver din T-shirt, og du kan tilføje elementer som tekst. På nogle af vores T-shirts er det også muligt at få tryk på ryggen.

Der er ikke noget minimumsantal ved farvetryk og de fleste broderede T-shirts. For T-shirts med enkeltfarvetryk skal der købes et minimumsantal.

Vi har udgaver i akryl, bomuld og polyester. Vores soft-touch T-shirts er fremstillet af 100 % ringspundet bomuld, som er mere åndbart og føles blødere. Vi har også T-shirts, der er fremstillet af funktionelt materiale, der leder fugten væk fra kroppen og giver maksimum komfort.

Vend T-shirten med vrangen ud og vask den på et koldt program. Brug blegemiddel uden klor og undgå tørretumbling. Du må ikke stryge området med dekoration, hvis du vil holde designet på T-shirten i topform.