Loading...

Personaliserede poloshirts

Find den perfekte poloshirt med reklame for din virksomhed. Vælg mellem et stort udvalg af størrelser og stilarter.

109 resultater
Gå til filtrerede resultater
109 resultater


-

Vis dit logo frem, eller støt et godt formål med poloshirts med tryk eller broderi.

Personaliserede poloshirts er en alsidig og tidløs del af dit klædeskab. De er holdbare som arbejdsuniformer og behagelige reklameartikler at bære til arrangementer eller messer. VistaPrint tilbyder et stort udvalg af klassiske poloshirts med broderi eller påtryk – der er størrelser til enhver kropsform og mulighed for forskellige ærmelængder og dekorationsmetoder. Med så mange valgmuligheder finder du med garanti perfekte poloshirts med tryk eller broderi til alle på dit hold.

Det er nemt at designe dine egne brandede poloshirts. Når du har udvalgt din foretrukne poloshirt, kan du være kreativ i vores intuitive designstudie – tilføj dine egne præg såsom logo, illustrationer eller tekst. Du kan endda gemme dit eget poloshirt-design og dele det med en ven eller kollega, før du bestiller. Du kan også kontakte vores designeksperter, der er klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

Ofte stillede spørgsmål

Vores poloshirts fås med broderi, enkeltfarvetryk og transfertryk i farver. Broderi på poloshirts er en flot og holdbar mulighed til design med op til 12 farver. Enkeltfarvetryk fungerer godt til logoer med kun én farve, og transfertryk i farver er ideelt til flerfarvede, små eller tekstbaserede design.

Vores poloshirts fås i størrelse S-5XL. Se vores størrelsesoversigt for at være sikker på, at du vælger den rigtige størrelse.

Du kan designe dine egne broderede eller påtrykte poloshirts ved at sætte dit eget præg på venstre bryst.

Vores udvalg af poloshirts omfatter bomuld, bomuldsblandinger og funktionelt stof – det leder fugten væk fra kroppen.

Du må ikke stryge området med dekoration, hvis du vil holde designet på poloshirten i topform. Vend poloshirten med vrangen ud og vask den på et koldt program. Brug blegemiddel uden klor og undgå tørretumbling.