Gå direkte til hovedindhold
Loading...

CottoVer® T-shirt til damer

Vores premium CottoVer® T-shirts er designet med komfort i tankerne og er ideelle til hverdagsbrug. Fås også til herrer og børn. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Farve
Dekoration
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Hold dit hold stilfuldt, og vis dit brand frem.

  • 160 g/m2, 100 % økologisk fairtrade bomuld
  • OEKO-TEX®-certificeret
  • Fuldfarvetryk på størrelse S til XL
  • Enkeltfarvetryk på størrelse XS til 2XL
  • Fås også til herrer og børn

Dekoration:
Enkeltfarvetryk (silketryk)
Fuldfarvetryk (direkte på tøjet)

Plejeanvisninger Vasken i koldt vand med vrangen ud. Må ikke tørretumbles eller renses. De dekorerede områder må ikke stryges.

Et slidstærkt stykke tøj
Denne specialdesignede T-shirt er lavet af økologisk fairtrade-bomuld og er perfekt til holduniformer, velgørenhedsarrangementer eller fritidsaktiviteter. Den er OEKO-TEX® certificeret, hvilket betyder, at den er fri for skadelige kemikalier og er skånsom mod huden.

Stilfuld og alsidig
Uanset om du ønsker at skabe et ensartet look for hele holdet eller leder efter et stilfuldt stykke, du kan bære ved forskellige lejligheder, er denne specialdesignede T-shirt lige hvad du har brug for. Du kan style den, som du vil, og få dit logo vist frem, uanset hvad dagen byder på.

Interaktiv designoplevelse
Er du klar til at designe din egen T-shirt? Tilføj dine egne detaljer – som kunst og tekst – og vælg den farve, der passer bedst til dit logo. Vores designstudie er nem at bruge, men hvis du har brug for en hjælpende hånd, er vores designeksperter her for at støtte dig.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk