Loading...

Computertasker, mapper og omslag med tryk

Beskyt din bærbare computer på farten med computertasker med tryk. Vi har tasker med lommer, så du kan holde styr på tingene og have alt inden for rækkevidde. Sæt dit logo på tasken for at lave en flot reklamegave.

13 resultater
Gå til filtrerede resultater
13 resultater


-

Vis dit budskab på elegante computertasker med tryk.

Computertasker med tryk hjælper med at beskytte enheder. Vi har mange forskellige typer og størrelser, så du kan finde en, der passer til dig – fra tasker med hjul til tasker med flere lommer og rum. Vores tasker beskytter mod ridser og stød, og du kan vælge mellem nylon, polyesterkanvas eller polyester. Vi tilbyder også computertasker fra en række brands som Samsonite® og Swiss Peak® (afhænger af tilgængelighed). Computertasker med tryk er en smart måde at vise dine medarbejdere, at du sætter pris på dem, eller promovere din forretning med en gave, som viser dit brand på farten.

Ved hjælp af vores intuitive designstudie kan du lave computertasker med tryk, der viser dit firmalogo eller design. Derudover kan du vælge mellem tilpasset grafik og tekst eller at designe fra bunden. Hvis du har brug for hjælp undervejs, er vores designeksperter klar. Før du gennemfører ordren, kan du se dit design for at sikre dig, at det er helt perfekt. Bagefter klarer vi resten.

Ofte stillede spørgsmål

Udforsk vores sortiment, eller brug filtrene til venstre på denne side for at filtrere din søgning. Når du har fundet noget, du kan lide, skal du blot klikke på det for at gå til produktsiden. Derfra kan du enten uploade dit eget design eller skabe et nyt med vores designstudie.

Vi har tasker med justerbare, aftagelige remme, bærehåndtag, sidelommer og endda visitkortholdere.

Vi tilbyder enkeltfarvetryk, broderi, fuldfarvetryk og transfertryk i fuldfarve. Brug filtrene til venstre for at finde den rette løsning til dig.

Prisen varierer fra produkt til produkt – du kan finde flere prisoplysninger på produktsiden for dit valgte produkt. Husk, at du kan få en god rabat, hvis du køber i større partier, da prisen pr. enhed falder, jo flere enheder du lægger i indkøbsvognen.