Loading...

Produktæsker

Gør et indtryk, der ikke glemmes, med produktæsker, der er tilpasset dig. Forskellige størrelser med farvetryk overalt. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse (B x D x H)
Antal
 
Start designDesign fra bunden
100 % tilfredshedsgaranti

Løft din emballage op på et højere niveau med specialdesignede produktæsker.

  • 15 størrelser
  • 3 lamineringer
  • Nem at samle
  • Indvendigt og udvendigt tryk
  • Minimumsantal: 25
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Et fjerlet produkt
Vil du skabe en uforglemmelig unboxing-oplevelse? Vores personaliserede reklameæsker gør det nemt at give dine produkter eller giveaways et flot og professionelt look. Reklameæskerne er ideelle til lette produkter og nemme at samle. De viser dine produkter og hjælper dig med at promovere dit brand. Indvendigt og udvendigt tryk giver dig en masse plads til markedsføring og gør det også muligt for dig at give dine kunder et budskab.

Masser af muligheder
Vælg mellem forskellige størrelser, unikke typer finish og ind- og udvendigt tryk for at skabe en alsidig emballage, der vil begejstre kunderne. Både bunden og toppen af produktæskerne lukkes ved at folde flapperne og er ideelle til lette genstande som små tuber med creme, badebomber og læbestifter.

3D design
Er du klar til at begynde at designe? Vælg en størrelse og en laminering, og så kan du enten vælge en skabelon fra vores galleri, som du kan tilpasse, eller uploade dit eget unikke design. Du får det bedste tryk, hvis du sørger for, at dine billeder er klare, farverige og i høj opløsning. Med vores 3D-designstudie kan du se dine produktæsker fra hver vinkel for at sikre dig, at de er præcis, som du ønsker. Når du er færdig, klarer vi resten, og du får dine personaliserede reklameæsker leveret klar til at imponere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk