Loading...

Bordkort

Kast stil og elegance over dit bryllup eller arrangement. Gå på opdagelse i en række designmuligheder, og vælg mellem flere forskellige papirtyper. Se yderligere oplysninger

Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Vis dine gæster til deres plads på en stilfuld og overskuelig måde.

  • 85 x 55 mm
  • 6 papirtyper
  • Mulighed for tryk på bagsiden

De personaliserede bordkort hjælper gæsterne med at finde deres plads. Bordkortene kan specialdesignes med jeres initialer eller bryllupsdato – så skal du blot håndskrive gæsternes navne før brug.

Vi har design til enhver stil. Få smilet frem hos familie og venner med søde personlige detaljer, som f.eks. et monogram eller et særligt udvalgt hashtag. Du kan også opgradere bordkortet med et bagsidentryk for at inkludere en hilsen eller et yndlingscitat.

I vores designstudio kan du hurtigt gå i gang med at skabe dit personlige bordkort. Her er alle vores designs samlet, og du kan filtrere dem efter stilart, farve med mere. (På mange af vores designs er der plads til et billede eller to.) Når du har fundet en skabelon, du synes om, kan du gøre den til din egen ved at tilføre dine egne detaljer. Når dit design er helt perfekt, skal du bare bestille og lade os klare resten.

VistaPrint har designskabeloner til Bordkort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk