Loading...

Bordskilte

Tiltræk opmærksomhed ved konferencer, på messer eller i forbindelse med kampagner i butikken med fritstående skilte. Let og holdbar Foamex. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Gør dit bord iøjnefaldende med et smart skilt.

  • 2 størrelser
  • 3 mm Foamex
  • 2 støtteben
  • 1 ekstra støtteben medfølger
  • Indendørs brug
  • Tryk i klare farver

Bliv bemærket
Vil du fange kundernes opmærksomhed til din næste indendørs event eller kampagne i butikken? Specialdesignede bordskilte af skumpap skaber hurtigt og billig kontakt med kunderne. Uanset om du promoverer særtilbud, deler vigtige oplysninger eller gerne vil give din messestand personligt præg, kan disse bordskilte af skumpap hjælpe dig med at blive set.

Alsidige og holdbare
Vores bordskilte af skumpap er lette og holdbare, så de er nemme at transportere og genbruge til flere events, pop-op-arrangementer m.m. De fungerer også perfekt som skilte til langvarig brug på butiksdiske og eventborde eller til konferencer. Vælg imellem 2 størrelser og vandret eller lodret format for at finde den perfekte løsning til dit rum og design.

Design på den nemme måde
Klar til at komme i gang med dine bordskilte af skumpap? Upload dit eget design, eller begynd fra bunden ved at tilføje dit logo, dine billeder og de vigtigste oplysninger. Når du er færdig, tager vi over, og dine bordskilte af skumpap ankommer i flot stand og klar til at blive sat op og komme i brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk