Loading...

Blyanter

Design blyanter med tryk af din virksomheds logo eller budskab.

4 resultater
Gå til filtrerede resultater
4 resultater


-

Promover din virksomhed med blyanter med tryk.

Personaliserede blyanter er gode som reklamegaver på messer, konferencer og til andre begivenheder. Bare tilføj dit firmanavn eller logo, og få en brandgenkendelse, der varer ved. Vælg mellem specialdesignede blyanter i plastik, træ eller metal fra en række populære mærker, herunder BIC®. Når du har valgt din favorit, vælger du farve og antal. Brug derefter vores intuitive designstudie til at uploade dit logo, skrive din tekst eller vælge noget grafik fra vores galleri. Når du har fundet et design, du kan lide, kan du se en forhåndsvisning af dine kuglepenne, inden du bestiller. Du kan endda gemme designet og dele det med kolleger, før du køber.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har noget til ethvert budget. Vælg fra multifarvet inkjettryk, enkeltfarvetryk eller laserindgravering til dine brandede blyanter.

Vores specialdesignede blyanter kan fås i plastik, metal og træ. De fås også i forskellige farver, så du finder med garanti en stil, der fungerer godt med dit logo eller din virksomhedsidentitet.

Vores personaliserede blyanter egner sig kun til massekøb, da de er gode som reklamegaver på konferencer og messer. Minimumsantallet varierer fra vare til vare. Nogle af vores blyanter kan bestilles i sæt á 5 stk., og andre starter på 250 stk. Du kan se minimumsantallet på produktsiderne.

Det er muligt for nogle af vores blyanter. Du kan se trykkeområdet på det givne produkt i vores designstudie for at sikre dig, at dit logo er positioneret korrekt.