Loading...

Personaliserede kuglepenne

Lav en smart reklamegave til messedeltagere og besøgende i dit firma.

158 resultater
Gå til filtrerede resultater
158 resultater


-

Sørg for, at kunden altid har dit firmanavn og logo lige ved hånden med en specialdesignet kuglepen.

Er du på udkig efter en praktisk måde at reklamere for din virksomhed på? Personaliserede kuglepenne er lige sagen, uanset om du vil lave reklamekuglepenne til at give væk på en messe eller kuglepenne med dit logo til kontoret. Kuglepenne med logo er nyttige på mange måder – og den kompakte størrelse betyder, at kunderne kan have dem med overalt i tasken, lommen eller rygsækken. Hver gang de har brug for at skrive noget ned, underskrive dokumenter eller skrive adresse på et brev, har du muligheden for at minde dem om din virksomhed.

Lav de helt rigtige kuglepenne med reklame til dit behov og budget med VistaPrint. Når du gennemser vores sortiment, finder du en lang række farver på skaftet, forskellige tilpasningsmuligheder og meget mere. Du kan også tilføje dine egne unikke ændringer – en særlig tekst eller et logo – i vores brugervenlige online designstudie. Husk, at vores eksperter altid er klar til at hjælpe med at give dit design nyt liv.

Ofte stillede spørgsmål

Ja. Vi accepterer de fleste gængse filtyper, såsom .pdf, .ai, .jpeg og .png.

Du kan placere dit design på skaftet af de personaliserede kuglepenne. Sørg for at holde designet eller illustrationen inden for det viste område i designstudiet.

VistaPrint kuglepen og VistaPrint kuglepen med indgravering har et minimumsantal på 1 stk. Vi har et bredt udvalg af reklamekuglepenne med forskellige minimumsantal fra 25 stk. og opefter.

Vi har flere forskellige blækfarver at vælge imellem. Du kan bruge filteret for blækfarve i produktkataloget til at finde kuglepenne med en bestemt blækfarve. Valgmulighederne for blækfarve vises også på produktsiden for hvert produkt.

Vi har materialer til ethvert budget, inklusive aluminium, plastik og bambus. Plastikkuglepenne er gode som reklamegaver, og vores aluminiumskuglepenne er glimrende firmagaver.

Hold det enkelt. Da designet er trykt på pennens skaft, ses de bedre, hvis det er helt enkelt. Vi anbefaler at tilføje et simpelt budskab eller dit logo og firmanavn for at skabe reklamekuglepenne med et professionelt udseende.