Gå direkte til hovedindhold

Bannere uden PVC

Få opmærksomhed, næste gang du holder udsalg, er på messe eller holder en begivenhed, med vores flotte bannere. 15 størrelser, alle i polyester uden PVC. Se yderligere oplysninger

Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 15 størrelser
  • 360 g/m² solidt polyester
  • Til brug inde og ude
  • Fuldfarvetryk
  • Snøreringe i metal og ophængstilbehør kan fås -Der er udført livscyklusanalyse (LCA)
  • Materiale uden PVC

Bemærk: Se vores Ofte stillede spørgsmål om tip til bortskaffelse af bannere uden PVC, materialeoplysninger og mere.

En plastikfri løsning Leder du efter en skilteløsning, der ikke er lavet af plastik? Prøv bannere uden PVC. De er trykt på holdbart polyester, der er fantastisk til indendørs og udendørs brug og hjælper med at reducere din miljøpåvirkning. Hæng dine bannere op foran din butiksfacade, din messestand eller din begivenhed for at fange folk, der går forbi.

Holdbart materiale Vores PVC-fri materiale er bygget til at holde, uanset om du viser dit banner frem indendørs eller udendørs. Hvis du passer godt på disse bannere, kan de bruges i op til 2 år – ligesom vores traditionelle vinylbannere. Med vores teknologi til fuldfarvetryk er alle detaljer i dit budskab tydeligt. Og når du skal udskifte dit banner, er dette polyester designet til renere bortskaffelse, uden toksinerne i andre materialer.

Let at designe Er du klar til at skabe dit specialdesignede banner uden PVC? Udforsk først vores galleri med designskabeloner, som er nemme at tilpasse, eller upload dit eget design. Tilføj derefter dine personlige detaljer – såsom dit logo, dine kontaktoplysninger og et kort budskab – for at gøre det til dit eget. Vi tager os af resten, og du får bannere uden PVC, der er klar til at blive sat op og bruges.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk