Loading...

Bannere uden PVC

Få opmærksomhed, næste gang du holder udsalg, er på messe eller holder en begivenhed, med vores flotte bannere. 15 størrelser, alle i polyester uden PVC. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Skil dig ud, og drop pvc'en.

  • 15 størrelser
  • 360 g/m² solidt polyester
  • Til brug inde og ude
  • Fuldfarvetryk
  • Snøreringe i metal og tilbehør til ophængning kan fås
  • Pvc-frit materiale

Bemærk: Se vores Ofte stillede spørgsmål for at få oplysninger om materiale med mere.

Et iøjnefaldende valg

Er du på udkig efter et holdbart banner? Prøv vores pvc-frie materiale. Det er trykt på holdbart polyester, der er egnet til både inden- og udendørs brug – og er et mere miljøvenligt alternativ, da det reducerer frigivelsen af giftigt klor og dioxiner, når det bortskaffes. Hæng dine bannere op foran din butiksfacade eller din messestand for at fange opmærksomheden hos forbipasserende.

Holdbart materiale

Vores pvc-fri materiale er konstrueret til at holde, uanset om dit banner skal hænge indendørs eller udendørs. Hvis du passer godt på disse bannere, kan de bruges i op til 2 år – ligesom vores traditionelle vinylbannere. Med vores teknologi til fuldfarvetryk er alle detaljer i dit budskab tydeligt. Og når du skal udskifte dit banner, er dette polyester designet til renere bortskaffelse, uden toksinerne i andre materialer.

Let at designe

Er du klar til at skabe dit specialdesignede banner uden PVC? Udforsk først vores galleri med designskabeloner, som er nemme at tilpasse, eller upload dit eget design. Tilføj derefter dine personlige detaljer – såsom dit logo, dine kontaktoplysninger og et kort budskab – for at gøre det til dit eget. Vi tager os af resten, og du får bannere uden PVC, der er klar til at blive sat op og bruges.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk