Gå direkte til hovedindhold

Bordduge

Pift din messestand eller -bord op med et lækkert, professionelt look. Polyester, der kan maskinvaskes, med heldækkende sublimationstryk. Se yderligere oplysninger

Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • Vælg mellem 6 størrelser
  • Brandhæmmende polyester
  • Fuldt tryk
  • Sublimationstryk i fuldfarve

Gør dig klar til at blive bemærket
Vil du blive bemærket til events eller gøre opmærksom på specifikke produkter i din butik? En specialdesignet borddug med logo pynter øjeblikkeligt på bordet og er nøglen til at skabe et professionelt look. Derfor gør vi det nemt og enkelt at designe en borddug med tryk, der samler hele looket på din stand – og holder samtidig dit logo, firmanavn og brandfarver synlige.

En stand, der bliver bemærket
Med specialdesignede bordduge kan du tiltrække opmærksomhed ved messer, udendørs events eller i din butik. Og når tiden er inde til at vaske din borddug af polyester, kan du blot smide den i vaskemaskinen og gøre dig klar til din næste messe.

Intuitivt design
Er du klar til at være kreativ? Vælg blandt vores sortiment af muligheder for at designe det rette produkt til dine behov. Tilfør så alle dine egne detaljer ​–​ tekst, logo med mere. Derefter klarer vi resten – professionel print og forsendelse af din bestilling. Din specialdesignede kreation ankommer ren, pæn og klar til at vise frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk