Loading...

Forvandl din opsætning fra anonym til iøjnefaldende på få sekunder.

  • Rektangulære eller runde former
  • Vælg mellem 6 størrelser i rektangulær og rund form
  • Kan maskinvaskes og genbruges
  • Brandhæmmende materiale
  • Kan trykkes delvist eller overalt

Gør dig klar til at blive bemærket
Vil du vække opsigt til events eller gøre opmærksom på specifikke produkter i din butik? En specialdesignet borddug med logo pynter øjeblikkeligt på bordet og er nøglen til at skabe et professionelt look. Derfor gør vi det enkelt at designe en dug med tryk, der binder din bordopstilling sammen – samtidig med at dit logo, dit firmanavn og dine brandingfarver vises frem.

En udstilling, der leverer varen
Med tilpassede bordduge er du klar til at tiltrække opmærksomhed til messer og udendørsevents eller i din butik. Uanset om bordet, den skal passe til, er rektangulært eller rundt, tilbyder vi 6 størrelser, så du kan finde den helt rigtige længde. Og når tiden er inde til at vaske din borddug af polyester, kan du blot smide den i vaskemaskinen og gøre dig klar til din næste messe.

Intuitivt design
Er du klar til at lave din egen tilpassede borddug? Vælg blandt vores sortiment af muligheder for at designe det rette produkt til dine behov. Tilfør så alle dine egne detaljer ​–​ tekst, logo med mere. Derefter klarer vi resten – professionel print og forsendelse af din bestilling. Din specialdesignede kreation ankommer pæn og klar til at lægge på bordet.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk