Loading...

Forvandl din opsætning fra anonym til iøjnefaldende på få sekunder.

  • NYHED: Mulighed for 100 % genbrugsmateriale
  • Vælg mellem 6 størrelser
  • Vælg mellem 2 materialer
  • Kan maskinvaskes og genbruges
  • Brandhæmmende materiale
  • Kan trykkes delvist eller overalt

Gør dig klar til at blive bemærket
Vil du vække opsigt til events eller gøre opmærksom på specifikke produkter i din butik? En specialdesignet borddug med logo pynter øjeblikkeligt på bordet og er nøglen til at skabe et professionelt look. Derfor gør vi det nemt at designe en borddug med tryk, der binder hele din udstilling sammen – mens dit logo, firmanavn og brandede farver er fuldt synlige.

Let og holdbar
Vores 220 g/m² bordduge er lavet af holdbar polyester og kan bruges gentagne gange i årevis. Du kan nu vælge mellem standardpolyester eller genanvendt materiale. Uanset hvilken løsning du vælger, gør vores tryk i fuld farve på krølfrit stof dit almindelige foldebord til en professionel stand til messer, udendørs events og udstillinger i butikken.

Intuitivt design
Er du klar til at være kreativ? Vælg blandt vores sortiment af muligheder for at designe det rette produkt til dine behov. Tilfør så alle dine egne detaljer ​–​ tekst, logo med mere. Derefter klarer vi resten – professionel print og forsendelse af din bestilling. Din specialdesignede kreation ankommer ren, pæn og klar til at vise frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk