Gå direkte til hovedindhold

Bordløbere

Giv dit bord lidt ekstra virksomhedsbranding. Polyester, der kan maskinvaskes, med sublimationstryk i fuld farve. Se yderligere oplysninger

Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • Vælg mellem 3 størrelser
  • Brandhæmmende polyester
  • Sublimationstryk i fuldfarve
  • Mulighed for fuldt tryk

Bliv bemærket
Du har kun nogle få sekunder til at få folks opmærksomhed til events. Vores specialdesignede bordløbere får din bås til at skille sig ud og holde orden på din stand. For virkelig at få opmærksomhed kan du tilføje et stort, markant logo eller et friskt farvestrejf – og skabe noget, der virkelig får kunderne hen til dig.

Intuitivt design
Er du klar til at kreere dine bordløbere? Først kan du uploade dit logo eller dit eget design. Derefter skal du vælge, hvordan de skal vises ​–​ om du vil have tryk på hele løberen, eller om du fortrækker, at designet vises på et udvalgt område. Du vil kunne personalisere din bordløber yderligere med farve, tekst og andet. Når du har lavet en bordløber, som du er glad for, bruger vi vores sublimationstryk i fuld farve til at gøre din idé til virkelighed. Din bordløber ankommer flot og klar til at skabe opmærksomhed, uanset om du lægger den over en tom dug eller bruger den alene.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk