Loading...

Giv din stand et boost på en budgetvenlig måde.

  • Vælg mellem 3 størrelser
  • Brandhæmmende polyester
  • Sublimationstryk i fuldfarve
  • Mulighed for fulddækkende tryk

Bliv bemærket
Du har kun nogle få sekunder til at få folks opmærksomhed til events. Vores specialdesignede bordløbere får din bås til at skille sig ud og holde orden på din stand. Hvis du virkelig vil have opmærksomhed, kan du sætte et stort logo eller en klar farve på – og skabe noget, der får kunderne ind ad døren.

Lette og holdbare
Vores 220 g/m² bordløbere er fremstillet af holdbar polyester og kan bruges igen og igen i årevis. De er også nemme at vedligeholde – stoffet kan nemt foldes sammen, det krøller ikke, og det kan maskinvaskes. Så uanset om du bruger bordløberen en eller halvtreds gange, vil den forvandle dit kedelige klapbord til en professionel udstilling til messer, udendørsevents og fremvisning i butikken.

Intuitivt design
Er du klar til at starte? Vælg blandt vores sortiment af muligheder for at designe det rette produkt til dine behov. Tilfør så alle dine egne detaljer ​–​ tekst, logo med mere. Derefter klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Din specialdesignede kreation ankommer ren, pæn og klar til at vise frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk