Loading...

PVC-fri roll-ups

Løft dit næste salg, messe eller event til et nyt niveau med dette roll-up banner. Ankommer samlet med indbygget holder. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Kassettefarve
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Skil dig ud, og drop pvc'en med roll-up-polyesterbannere.

  • Anvendes kun indendørs
  • Vælg mellem 2 størrelser
  • 360 g/m² holdbar polyester
  • Formonteret ramme, banner og taske
  • Klart, fuldt farvetryk
  • Fremstillet af pvc-frit bannermateriale

Gør indtryk
Er du på udkig efter en måde at skille dig ud på messer, konferencer eller events i butikken? Vores pvc-frie roll-up-bannere er en god måde at få opmærksomhed på og skille dig ud uden at bruge traditionelt vinyl. De lette indendørsbannere leveres med en indbygget ramme og transporttaske, så du kan tage dem med, hvor end du skal være.

Nemme at sætte op og bruge igen og igen
Vores roll-up-bannere er superenkle at samle og kan sættes på et bord, en piedestal eller gulvet. Uanset hvor du vælger at vise de pvc-frie roll-up-bannere, fanger de opmærksomheden hos de forbipasserende. Og når du er færdig med dem, kan de nemt foldes sammen og tages under armen med til det næste event.

Designoplevelse i 3 trin Er du klar til at lave dine egne roll-up-bannere? Udforsk først vores galleri med designskabeloner, som er nemme at tilpasse, eller upload dit eget design. Derefter tilføjer du dine personlige detaljer, så det bliver helt dit eget. Vi tager os af resten, og du får flotte bannere uden pvc, der er klar til at blive brugt.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk