Loading...

Vis dig frem, uanset hvor du skal hen, med disse alsidige pop-op-diske.

  • 100 cm x 100 cm x 32 cm
  • Let og foldbar aluminiumsramme
  • MDF-bordplade – 4 forskellige farver
  • Indvendig hylde til opbevaring
  • Polyesterstof, der kan maskinvaskes
  • 3-sidet panel med åben bagside
  • Transporttaske med hjul medfølger

Bliv klar til enhver event
Vil du vise dit brand eller dine produkter frem til forskellige arrangementer? På få minutter kan du samle en disk, der fortæller forbipasserende mere om din virksomhed. Med en foldbar aluminiumsramme og en indvendig hylde til hurtig opbevaring er denne transportable messedisk helt uundværlig til events. Uanset om du skal til messe, åbne en pop-op-butik, deltage i en konference eller gerne vil promovere nye produkter, er vores transportable disk let, alsidig og enkel at samle.

Vælg dit eget look
Vores transportable messediske har en foldbar aluminiumsramme med burrebåndslukninger, så du hurtigt kan sætte stoffet fast eller skifte det ud. De fås med en bordplade i træ og en indvendig hylde i laminat med træmønster – perfekt til at fremvise, opbevare og skjule dine produkter til masser og events. Med bordplader i 4 forskellige farver kan du nemt finde det perfekte match til dit brand. Når du er færdig, kan du pakke disken ned i transporttasken med hjul og tage videre til næste event – en praktisk mulighed for folk på farten.

Kreativ 3D-designproces
Med vores 3D-designstudie behøver du ikke at være ekspert for at lave en iøjnefaldende pop-op-disk. Du kan nemt tilpasse polyesterstoffet med tekst, billeder, farve m.m. (Du kan endda vende det hele vejen rundt og se det fra alle sider.) Når du er færdig, klarer vi resten. Din transportable messedisk ankommer i tip-top stand og klar til start.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk