Gå direkte til hovedindhold
udendørs plakater

Udendørs plakater

Få vandafvisende plakater, der kan klare vind og vejr, og som du kan sætte på butiksfacader, opslagstavler og meget mere. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, samt vores nemme upload af design. Se yderligere oplysninger

Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 6 størrelser
  • 170 g/m² polyesterfilm
  • Mat, hvid finish
  • Vejrbestandigt og vandafvisende
  • Klart tryk i fuld farve

Er du på udkig efter holdbare, vejrbestandige skilte til din virksomhed eller et arrangement? Med vores vandafvisende plakater kan du blive bemærket i sol og regn. Disse plakater er lette, men holdbare, og er fremstillet af en særlig polyesterfilm, som kan bruges udendørs: Plastmaterialet falmer ikke og er vandafvisende, men liger og føles stadig som en lækker papirtype. Dine udendørs plakater kan tilpasses med et markant og iøjnefaldende design og vil pynte på enhver butiksfacade, få opmærksomhed på opslagstavler rundt om i byen eller hjælpe dig med at gøre opmærksom på din næste udendørs begivenhed.

Er du klar til at skabe? Udforsk først vores udvalg af designskabeloner til udendørs plakater, som er nemme at tilpasse (eller upload din egen). Når du har fundet et design, du kan lide, kan du tilpasse det med din egen tekst eller billeder. Vi trykker og pakker dine plastplakater, og du vil modtage din bestilling klar til brug ​–​ og klar til at imponere.

Udendørs plakater

VistaPrint har designskabeloner til Udendørs plakater i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk