Loading...

Opdater dit budskab med flot vinduesfolie.

 • Fås i tilpassede størrelser og former
 • 9 størrelser
 • Gennemsigtigt eller uigennemsigtigt materiale
 • Kan flyttes og genbruges
 • Nemt at sætte på og fjerne
 • Vinduesskraber kan tilføjes ved kassen

Bemærk: Du skal ikke bruge design med hvid baggrund, og du skal holde dig fra jpeg-filer, hvis du vil sikre et flot, gennemsigtigt udseende. Vælg i stedet .PDF- eller .PNG-filer.

Nemt at flytte rundt
Hvis du ofte ændrer dine budskaber – f.eks. sæsonudsalg, særtilbud og nye produkter – kan statiske klistermærker til vinduer være det helt rigtige valg for dig. Og den er let at flytte. Sæt på butiksvinduer eller glasdøre – næsten alle glatte, flade overflader – og flyt det nemt til et andet sted.

Nemt at sætte op
Vores flytbare vinduesfolie er nemt at sætte op og flytte. Fugt overfladen, tag bagpapiret af, og sæt fast. Du kan også påføre det uden at fugte overfladen – sørg for, at vinduet er helt rent, inden du går i gang. Vi tilbyder en vinduesskraber (sælges separat) til at glatte eventuelle luftbobler ud med. Du kan bruge begge metoder til at sætte folie på indendørs og udendørs, og de kan flyttes rundt, så ofte du vil.

Nemt at designe
Gå på opdagelse i vores specialdesignede vinduesfolie, herunder branchespecifikke design. Gør det personligt med for eksempel dit logo eller hjemmesideadresse. (Bruger du en tilpasset form? Så skal du bare uploade din illustration med vores redigeringsværktøj). Vi tager os af resten, og du får en kasse med skarpe, professionelle elektrostatiske klistermærker, der er klar til at imponere. Du skal bare tage bagsiden af og sætte dem fast ved hjælp af vores gratis vinduesskraber.

ANMELDELSES SNAPSHOT

3 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  1
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi


Anmeldt af 3 kunder

Vinduesfolie

23. mar. 2024 | alice | Verified Buyer

Tak for rigtig hurtigt hjælp. Første folien var noget galt, jeg bliver tilbudt med en ny som er meget flot og hurtigt levering. Jeg bestiller igen. 😍


Vinduesfolie

17. mar. 2024 | RonnaPaws

Jeg har bestilt en vinduesfolie Gennemsigtig, det kan desværre ikke bruge. Det er meget tykt, jeg har fjernet bagsiden men måske er en extra folie på som skal fjernes. Det er virkelig svært. Vi har prøvet 3 voksne fjerne den anden folie fordi det har jeg bestilt Gennemsigtig og ikke hvid baggrund.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej RonnaPaws, tak for anmeldelsen. Vi er kede af at høre, at der er problemer, med opsætningen ad vinduesfoliet. I må gerne kontakte os på 80 82 05 25, eller på [email protected], så vil vi se, om vi kan finde en løsning. Med venlig hilsen VistaPrint Kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Argh..

29. jun. 2023 | Abdurrahman Alkhaldi

Jeg havde virkelig forventet at kun mit logo vil være klistret på vinduet og ikke en sort/mørkeblå baggrund...

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Abdurrahman Tak for din anmeldelse Vi er kede af at vinduesfoliet ikke er endt ud som ønsket. Vi har tjekket designet og kan se at din logofil er med sort baggrund og denne baggrund har vi desværre ikke mulighed for at fjerne. Har du en logofil med transparent baggrund er du velkommen til at sende den til os på mail: [email protected] eller du kan uploade filen direkte på din Vistaprint kundekonto så kan vi udskifte filen og sende den til produktion således at du får et vindues folie med transparent baggrund til vinduet. Du kan også give os et kald, så finder vi en løsning. Med venlig hilsen Vistaprint kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-3

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk