Loading...

Beklædning og tasker med tryk til holdet

Se smart ud, og gør samtidig reklame for dit brand eller din klub med vores tøj og tasker med tryk. Med designfunktionen 'Hold' kan du skabe et sammenhængende look mens du tilføjer unikke navne og numre til hvert holdmedlem.

614 resultater
Gå til filtrerede resultater
614 resultater


-

Få et ensartet look med tasker og tøj med tryk.

Vis din holdånd, og få dit budskab ud med tøj og tasker til hele holdet. Hos VistaPrint finder du en række muligheder, der kan tilpasses. Nogle af vores mest populære varer omfatter klassiske T-shirts, behagelige kasketter og praktiske indkøbsnet. Tryk på tøj er smart til uniformer eller events – du kan endda også lave sportstøj til hele holdet. Og med vores onlinedesignværktøj kan du designe tøj med et personligt præg, der er unikt for hver person på holdet, som navne og numre.

Sådan designer du tøj og tasker til holdet

  1. Se vores kollektion af tasker og tøj til holdet, og vælg din favorit. Brug filtrene til venstre for at sortere efter materiale, størrelse, stil med mere.

  2. Når du har fundet noget, du kan lide, skal du klikke på produktet for at gå til produktsiden. Derfra kan du vælge en farve.

  3. Herefter kan du uploade dit eget design eller designe fra bunden.

  4. Når du er i designstudiet, skal du klikke på 'Hold' i panelet til venstre.

  5. Sæt pladsholdere for hver persons navn og holdnummer (dette er valgfrit, men ideelt, hvis du laver sportstøj).

  6. Klik 'Næste* - vi beder dig om at oplyse detaljer om hvert medlem af holdet. Vi tager os af resten og trykker tøj eller tasker til hver person på holdet. Du kan endda gennemgå varerne med tryk, før du lægger dem i indkøbsvognen.

Tasker og tøj med tryk til holdet sikrer et professionelt og ensartet look til alle i din gruppe. Vores designeksperter står klar til at hjælpe dig med at lave et design, der repræsenterer dit brand eller team på bedst mulige måde. Hvis du har brug for hjælp, skal du blot klikke på 'Har du brug for designhjælp?' nederst til højre i designstudiet eller besøge Hjælp.

Ofte stillede spørgsmål

Start med at vælge dit yndlingsprodukt – du kan sortere efter dekorationstype, materiale med mere ved hjælp af filtrene på denne sides venstre side. På din valgte vares produktside kan du åbne vores designstudie, hvor du kan uploade et logo eller lave et nyt design fra bunden. Klik på 'Hold' i panelet til venstre, og tilføj hver persons navn og holdnummer (dette er valgfrit, men ideelt, hvis du laver sportstøj). Når du er færdig, kan du se et eksempel på hver vare for at sikre dig, at du er tilfreds med det endelige look, før du lægger varerne i indkøbsvognen.

Vores fodbold- og basketballuniformer kan tilpasses med et fuldt tryk ved hjælp af sublimationstryk, som overfører farve til hver synlig del af stoffet. Med andre ord kan dit design dække hele beklædningsdelen uden begrænsninger. Tilføj holdets farve foran, bagpå og på ærmerne. Få dine holduniformer til at skille sig ud med mønstre, tekst og billeder.

Det varierer fra produkt til produkt, men du kan finde prisen pr. vare på hver produktside. Hos VistaPrint får du god værdi for pengene, da prisen pr. enhed falder, jo flere du lægger i indkøbsvognen.

Du har flere muligheder: Vi tilbyder fuldfarvetryk, enkeltfarvetryk, broderi og transfertryk i fuldfarve. Filtrer efter 'Dekoration' for at finde præcis det, du søger.

Der går cirka 10 hverdage, før dine varer er trykt og leveret. Du kan finde flere oplysninger om vores leveringstid her.

Det er muligt at trykke på bagsiden på noget af vores beklædning. Se produktsiden for at få flere oplysninger om dekorationsområdet.