Loading...

Bord-navneskilte

Skab unikke bordskilte, som kan bruges til butiksdiske, menuer, bordstaffelier og mere. Fuldfarvetryk med nem upload af design. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Øjeblikkelig reklame, som du kan sætte op på få sekunder.

  • 2 størrelser
  • 300 gsm karton
  • 3 papirtyper
  • Anbefales til indendørs brug
  • Fuldfarvetryk

Vil du have en nem og enkel måde at kommunikere med dine kunder? Specialdesignede bordskilte er alsidige, iøjnefaldende og perfekte til næsten enhver situation. Brug dem til at reklamere for særlige tilbud, fortælle kunder om vigtige oplysninger og giv butiksdiske, restauranter eller messeborde personlighed. De er også perfekte til kontaktløse menuer. Du kan føje en QR-kode til din digital menu, så dine gæster kan scanne og få vist alt på din menu direkte på deres smartphone.

Klar til at designe? Først uploader du dit design i høj opløsning. (Hvis dine fotos er på Facebook eller på mobilen, hjælper vi dig med hurtigt at få adgang til dem). Du får det bedste tryk, hvis du sørger for, at dine billeder er klare, farverige og i høj opløsning. Når du gennemser dit design, kan du tilføje tekst, logoer og evt. afsluttende strejf. Når du er færdig, overtager vi, og dine specialdesignede bordskilte ankommer flotte og klar til at sætte op til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk