Loading...

Ølbrikker med foto

Brug billeder eller grafik til at lave sjove og personlige bordskånere og ølbrikker til dit hjem, kontor eller forretning. Se yderligere oplysninger

Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Sæt dit eget præg på borde og disken i hjemmebaren med foto bordskånere.

  • 9,5 x 9,5 cm
  • Holdbar, glansfuld MDF
  • Skridsikker korkbagside
  • Til personlig brug eller reklame
  • Bestil fra kun 1 stk.

Dekoration: Farvetryk (sublimationstryk)

Bemærk: Du opnår det bedste resultat ved at fylde hele designområdet, når du tilpasser dine bordskånere. Alle tomme områder i designområdet vil være hvide på det færdige produkt.

Praktisk møder personlig
Disse foto bordskånere er med et sødt billede eller et smart design den perfekte ledsager til en kold drink. De er søde, praktiske gaver til housewarmings og bryllupper eller smarte souvenirs, når du markedsfører dit brand til kunder.

Førsteklasses beskyttelse af bordet
De specialdesignede bordskånere i pap er en enkel måde at forhindre vandmærker på bordet, samtidig med at de frisker rummet op. Den har en glansfuld finish, der gør den nem at rengøre, og som giver dine billeder eller design holdbarhed. Korkbagsiden holder dem på plads.

Lavet af dig på ingen tid
Er du klar til at bestille? Vælg en af vores færdige design – som et elegant monogram eller en sød billedkollage – eller upload dit eget design eller logo. Sæt det sidste præg på dem i vores designstudie, så tager vi os af resten. Vi trykker og sender dine specialdesignede bordskånere til dig, så de er klar til brug.

Bordskånere med foto

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk