Loading...

Kontor- og skriveartikler

Lav specialdesignede kontorartikler, og skab en god stemning.

351 resultater
Gå til filtrerede resultater
351 resultater


-

Skab praktiske, personaliserede kontorartikler, der inspirerer dig hver dag.

Gør kontoret lidt mere spændende med praktiske og inspirerende tilbehør. Med VistaPrint kan du sætte dit logo, illustrationer eller design på en lang række kontorartikler og skrivebordstilbehør. Vores personaliserede kontorartikler hjælper dig med at vise logoet frem, uanset om du vil pynte skrivebordet, lave reklamekuglepenne til næste arrangement eller overraske medarbejderne med specialdesignede snacks. Design praktiske ting, som dine kunder kan bruge på arbejdet, så du sikrer, at de ikke glemmer dig. Og hvorfor ikke også skabe noget særligt til dig selv og dine medarbejdere?

Med vores intuitive designstudie kan du tilpasse alle de kontor- og skriveartikler, du har behov for i din virksomhed. Du skal blot uploade dit logo for at komme i gang. Du kan endda gemme designet og dele det med en ven eller kollega, før du bestiller. Vores designeksperter er også altid klar til at hjælpe dig med at forvandle dine ideer til spændende, specialdesignede produkter.

Ofte stillede spørgsmål

Ja. Vi anbefaler at vælge en farve, der får dit logo til at skille sig ud. Hvis du for eksempel printer et sort logo på et sort eller mørkt produkt, bliver designet muligvis ikke ret synligt.

Det afhænger af din virksomheds behov og budget. Hvis du leder efter en kampagnegave, fungerer vores plastikkuglepenne bedst – de er ideelle til messer, kundeloyalitetspakker, konventioner og meget mere. Hvis du gerne vil skabe et langvarigt indtryk, er vores metalkuglepenne et fantastisk lærred til dit firmanavn og dit logo.

Selvfølgelig! Når du har valgt produktfarve, dekoration og antal, kan du uploade filer med design i følgende formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Vi har en bred vifte af produkter, der vil tilføje både bekvemmelighed og stil til dit skrivebord. Fra specialdesignede notesbøger og reklameblokke, til ure og stressbolde ... you name it! Hos VistaPrint finder du præcis det, du skal bruge for at pifte dit arbejdsområde op.

Ja da! Du får mulighed for at gennemgå det og foretage flere redigeringer, hvis du vil. Du kan endda gemme dit design, så du kan vise det til dine kolleger eller venner, inden du bestiller. Og har du brug for hjælp undervejs, guider vores kundeservice dig gerne og hjælper med at føre din kreation ud i livet.