Loading...

Personaliserede kuglepenne

Lav en smart reklamegave til messedeltagere og besøgende i dit firma.
Se alle

Vælg type

Giv dit brand daglig opmærksomhed med reklame, der kan tages med overalt.
 
 
 
 
 

Anbefalede produkter

Se nogle af vores anbefalede specialdesignede kuglepenne.

Flere produkter

Gør din samling af kontorartikler komplet med disse specialdesignede produkter.
 
 
 

Udvalgte mærker

Se nogle af vores mest populære kuglepensmærker.

Vælg dekoration

Vælg den dekorationsmetode, der bedst passer til dine behov.
 
 
 

Sørg for, at kunden altid har dit firmanavn og logo lige ved hånden med en specialdesignet kuglepen.

Søger du en praktisk måde at reklamere for din virksomhed? Personaliserede kuglepenne er lige sagen, uanset om du vil lave reklamekuglepenne til at give væk på en messe eller kuglepenne med dit logo til kontoret. Kuglepenne med logo er nyttige på mange måder – og den kompakte størrelse betyder, at kunderne kan have dem med overalt i tasken, lommen eller rygsækken. Plus, hver gang de skal skrive en to-do liste, underskrive et dokument eller sende et brev, har du mulighed for at påminde dem om din virksomhed.

Lav de rette specialdesignede kuglepenne til dit behov og budget med VistaPrint. Når du gennemser vores sortiment, finder du en lang række farver på skaftet, forskellige tilpasningsmuligheder og meget mere. Du kan også tilføje dine egne unikke ændringer – en særlig tekst eller et logo – i vores brugervenlige onlinedesignstudie.

Ofte stillede spørgsmål

Ja. Vi accepterer de fleste gængse filtyper, såsom .pdf, .ai, .jpeg og .png.

Du kan placere dit design på skaftet af de personaliserede kuglepenne. Sørg for at holde designet eller illustrationen inden for det viste område i designstudiet.

VistaPrint kuglepen og VistaPrint kuglepen med indgravering har et minimumsantal på 1 stk. Vi har et bredt udvalg af reklamekuglepenne med forskellige minimumsantal fra 25 stk. og opefter.

Ja, vi har flere forskellige blækfarver at vælge imellem. Du kan bruge filteret for blækfarve i produktkataloget til at finde kuglepenne med en bestemt blækfarve. Valgmulighederne for blækfarve vises også på produktsiden for hvert produkt.

Vi har materialer til ethvert budget, inklusive aluminium, plastik og bambus. Plastikkuglepenne er gode som reklamegaver, og vores aluminiumskuglepenne er glimrende firmagaver.

Hold det enkelt. Da designet er trykt på pennens skaft, ses de bedre, hvis det er helt enkelt. Vi anbefaler at tilføje et simpelt budskab eller dit logo og firmanavn for at skabe reklamekuglepenne med et professionelt udseende.