Loading...

Specialdesignede sticky-notes og mapper

Specialdesignede sticky-notes og mapper er en god måde at sætte dit brands præg på dine kontorartikler. Vores sticky-note-mapper med tryk er praktiske og farverige, og de kan tilpasses med dit logo eller budskab, så du får øjeblikkelig brandgenkendelse.

10 resultater
Gå til filtrerede resultater
10 resultater


-

Design dine egne sticky-notes.

Personaliserede sticky-notes og sticky-note-mapper er praktiske og alsidige produkter. Du kan bruge dem til at klistre små påmindelser rundt i huset eller farvekode beskeder til forskellige familiemedlemmer, eksempelvis ugeplaner, madplaner og mere til. De er naturligvis også velegnede til brug på kontoret. De er særligt nyttige til at organisere din to do-liste eller skrive idéer ned under en brainstorm.

Vi kan hjælpe dig med at lave sticky-notes med dit logo på forsiden. Det er også muligt at få trykt dit logo eller budskab på forsiden af en sticky-note-mappe eller en mappe med blanke sticky-notes.

Ofte stillede spørgsmål

Ja. Du kan uploade filer i disse formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt eller lave et nyt design fra bunden i vores interaktive onlinestudie.

På de fleste af vores produkter bliver logoet trykt på forsiden af ?? eller mappe, der indeholder tomme sticky-notes – men du kan også få personaliserede sticky-notes, hvor dit logo står på forsiden af dem.

De fleste af vores sticky-note-mapper bliver personaliseret med enkeltfarvetryk, mens vores sticky-notes bruger fuldfarvetryk.

Du kan sætte dine sticky-notes på mange forskellige overflader uden at efterlade mærker eller pletter, herunder vægge, computere og sider i notesbøger.

Der følger kuglepen eller lineal med nogle af vores sticky-note-mapper. Hvis du søger mangler flere kontorartikler, anbefaler vi at tage et kig på vores udvalg af reklameartikler, hvor du også kan finde kuglepenne, overstregningstuscher og andet.