Loading...

Specialdesignede sweatshirts og hættetrøjer

Specialdesignede sweatshirts er behagelige lag, som du kan bruge til at markedsføre dit sportshold, brand eller arrangement. Tilføj et logo eller en besked for at lave dine egne trøjer. Vores eksperter står til rådighed døgnet rundt for at hjælpe dig.

127 resultater
Gå til filtrerede resultater
127 resultater


-

Se godt ud, og føl dig godt tilpas, uanset om du arbejder eller slapper af, med specialdesignede sweatshirts og hættetrøjer.

Hvis arbejdet tager dig og dine medarbejdere udendørs eller til koldere steder, er personaliserede hættetrøjer en god idé. Sweatshirts med tryk er bløde, varme og behagelige og er en nem måde at lave et professionelt, ensartet look for hele teamet. Klassiske favoritter. Hættetrøjer med tryk er også en ekstra mulighed for kunder eller kundeemner at lægge mærke til (og huske) dit virksomhedsnavn, logo og farver.

VistaPrint er her for at hjælpe dig med at lave de rette specialdesignede sweatshirts til dine behov med en række størrelser, farver og stilarter, bl.a. med hætte eller rund hals. Vores onlinedesignværktøjer til sweatshirts hjælper dig med at tilføje alle dine unikke detaljer såsom tekst, logoer, billeder og mere ​–​ og vores ekspertteam står klar til at hjælpe, hvis du har brug for det.

Ofte stillede spørgsmål

Hættetrøjen skal sidde godt, men være nem at bevæge sig i. Vælg en størrelse, der hverken er stram eller løs for at sikre en behagelig pasform og ydeevne. For mere information om størrelser kan du se vores størrelsesfane under hver produktside.

Når du vælger en farve på din sweatshirt, skal du have dit brands farvepalet i baghovedet. Huen skal komplementere dit logo og få det til at skille sig ud. Du har mulighed for at lave en forhåndsvisning af dit design. Du kan også gemme det og vise det til andre for at få deres mening, inden du afgiver bestillingen.

Dit design føjes til det venstre brystområde i broderi eller enkeltfarvet tryk – afhængigt af det produkt, du har valgt.

Vi har et bredt udvalg af specialdesignede sweatshirts og hættetrøjer. Fra behagelige crewnecks og hættetrøjer til sweatshirts med lynlås – vi har nogen for enhver smag.

Du kan bestille bare én specialdesignet sweater – eller flere. Prisen pr. enhed falder, jo flere du bestiller – så vores sweatshirts er også gode at give væk som kampagneartikler.