Loading...

Team-T-shirts

Design et koordineret look til dit team. Vi har T-shirts med tryk, der kan bruges til medarbejderuniformer og til forskellige typer events. Det er nemt at tilpasse dem til hvert teammedlem – du skal bare designe, så klarer vi resten.

154 resultater
Gå til filtrerede resultater
154 resultater


-

Tilfør lidt sjov til events med team-T-shirts med tryk.

Uanset om det er et firmarrangement, et velgørenhedsløb, en familiesammenkomst eller en sportsturnering, giver team-T-shirts lidt kulør til et arrangement. Hos VistaPrint tilbyder vi en række T-shirts og sportstrøjer med tryk. Du kan vælge mellem kort- og langærmede T-shirts samt forskellige typer halsudskæring, størrelser og pasforme, herunder til kvinder og børn. Vi tilbyder endda en række brandede trøjer. Det er nemt at lave team-T-shirts med tryk – design én gang, og tilpas så til hver enkelt.

Sådan gør du

  1. Se vores kollektion for at finde en T-shirt, du kan lide. Brug filtrene til venstre for at sørge efter materiale, størrelse, stil med mere.

  2. På produktsiden skal du vælge farven. Upload så dit design, eller vælg en af vores redigerbare skabeloner.

  3. I designstudiet skal du klikke på "Team" i panelet til venstre.

  4. Anbring pladsholdere til hver persons navn og teamnummer.

  5. Klik på "Næste". Vi beder dig om at angive navnet og et nummer for hver medlem af teamet. Vi tager os af resten og genererer team-T-shirts med tryk til hvert medlem af din gruppe. Vi kan endda se et eksempel på alle dine tilpassede trøjer, før du lægger dem i kurven.

Har du brug for lidt hjælp med designet af din team-T-shirt? Vores eksperter er her. Du skal blot besøge vores servicecenter eller klikke på "Har du brug for designhjælp?" nederst til højre i designstudiet.

Ofte stillede spørgsmål

Det er nemt! Vælg dit yndlingsprodukt – du kan indsnævre mulighederne ved at bruge filtrene til venstre, herunder materiale, ærme og krave. Brug vores designstudie til at tilpasse T-shirten – du skal kun designe én gang. Tilpas den derefter til hvert medlem i gruppen; klik blot på 'Team' i panelet til venstre i designstudiet. Vi vil bede dig om at angive navnene på hver person plus et nummer (valgfrit, men smart til sportshold). Før du lægger hver T-shirt i indkøbsvognen, kan du se et eksempel på den for at sikre, at du er tilfreds med det endelige design.

Selvfølgelig. Med VistaPrint kan du lave fodbold- og basketballuniformer med sublimationstryk. Denne dekorationsteknik bruger varme til at overføre farve til hvert synlig del af stoffet, så dit design kan dække hele sættet uden begrænsninger. Tilpas forsiden, bagsiden og ærmerne med dit holds farver. Du kan endda tilføje mønstre, tekst og billeder.

Prisen afhænger af produktet. Du kan finde prisen pr. enhed på hver produktside og i designstudiet under tilpasningen. Hos VistaPrint falder prisen pr. T-shirt med tryk, jo flere du lægger i indkøbsvognen.

Du har forskellige valgmuligheder. Hos VistaPrint tilbyder vi transfertryk i farver, fuldfarvetryk (trykkes direkte på stoffet) og broderi. Filtrer efter "Dekoration" i panelet i venstre side for at finde det, du søger.

Du kan finde oplysningerne om vores leveringstid her.

Ja, nogle af vores T-shirts kan tilpasses med tryk på bagsiden til en højere pris.

Vi tilbyder T-shirts til unge og voksne – se filtrene til venstre for at finde nøjagtigt det, du leder efter.

Maskinvaskes ved 40 °C. Må ikke renses eller tørretumbles, og brug ikke blegemidler.