Gå direkte til hovedindhold

Til-og-fra kort

Sæt prikken over i’et på gaveæsker, poser med mere. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, samt vores nemme upload af design. Se yderligere oplysninger
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 85 x 55 mm
  • 5 papirtyper
  • Klart tryk i fuld farve
  • Fra 100 til 2500 stk.
  • Konvolutter inkluderet

Vil du give din indpakning et nyt niveau? Vores personlige til-og-fra kort kan hjælpe dig med at skabe et genkendeligt på kasser, poser og andet. Der er plads til både dit navn, et virksomhedslogo eller et sjovt design på disse små, men praktiske papirkort på 85 x 55 cm. Hvert til-og-fra kort kommer med en lille konvolut, så dine gaver ser lidt ekstra stilfuldt ud.

Er du klar til at designe dine egne til-og-fra kort? Begynd med at kigge i vores redigerbare skabeloner, hvor der både er noget til virksomheden og til personlig brug. Når du har fundet et design, du kan lide, kan du tilpasse i vores onlinestudie og vælge de muligheder, der fungerer bedst for dig. Vi trykker, pakker og leverer din bestilling professionelt – dine personlige til-og-fra kort står skarpt og er klar til brug, når du modtager dem.

Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

VistaPrint har designskabeloner til Til-og-fra kort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk