Loading...

Luksuriøse og holdbare materialer

Giv dine visitkort et løft med unikke materialer og finish.

Overraskende muligheder, som folk vil lægge mærke til

Få dit kort til at skille sig ud.
 
 
 
 
 
Skil dig ud med personligt tilpassede, budgetvenlige design
Giv dit visitkort et professionelt udtryk. Udfyld et hurtigt brief, og modtag koncepter fra vores interne designer inden for 24 timer.
Arbejd med en designer

Gå fra standard til iøjnefaldende med disse iøjnefaldende materialer og finish.

Skal din virksomhed være den, som folk tænker på først? Få dit kort (og din virksomhed) til at skille sig ud med et særligt udvalg af papir – alle designet til at få folks opmærksomhed og gøre et mindeværdigt indtryk. Relieftryk og metallisk folietryk forbedrer dit overordnede design og lader dig fremhæve dit logo, navn eller andre vigtige oplysninger. Med valgmuligheder som ultratykke visitkort eller visitkort af plastik kan du præsentere noget stærkt, markant og uventet. Udforsk dine muligheder og design noget, du elsker – og som kunderne ikke må gå glip af.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan også se vores premium visitkort, som omfatter en blanding af forskellige strukturer og materialer.

Du kan kombinere de forskellige muligheder med hjørner, form og finish med nogle (men ikke alle) af de andre papirtyper. Der er nogle begrænsninger for tilpasning på grund af den måde, vi trykker på nogle af disse materialer. Vælg en korttype herover for at se, nøjagtigt hvilke muligheder der er.

Ja. For et ekstra gebyr kan du tilføje en bagside til en de fleste af som helst af disse muligheder, herunder plastik. De eneste undtagelser er vores magnetiske visitkort.