Loading...

Transparente klistermærker

Præsenter dit brand med transparente klistermærker. Udforsk specialfremstillede forme og en lang række størrelser. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Former
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Sæt dine firmafarver på hvad som helst.

  • 15 størrelser
  • Gennemsigtig plastik
  • Ekstratykt bagpapir med fane
  • Specialfremstillede former tilgængelige
  • Klart fuldfarvetryk

Søger du en idé til brande flasker, æsker, glas, poser med mere? Overvej transparente klistermærker. Med et stort udvalg af former og størrelser gør vi det nemt at skabe dine egne etiketter og løfte din branding.

Vores personaliserede klistermærker med farvetryk på gennemsigtig plastik kan udstanses i lige den form, du ønsker. Du kan endda vælge en mat eller blank overflade til at give dine etiketter et særligt præg.

Upload dit logo for at begynde at skabe dine egne etiketter, og tilføj dit firmanavn og kontaktoplysninger. Vælg det antal, der passer bedst til dine behov, og du er klar. Vi tager os af resten, dine specialdesignede klistermærker ankommer flotte og klar til at blive brugt.

Vælg en form for at begynde at designe. Hvis du vælger en standardform, har du mulighed for at gennemse dine skabeloner, som kan tilpasses, eller designe din egen. Hvis du vælger en tilpasset form, opretter vores designstudie automatisk en skærelinje til dit klistermærke, når du har uploadet dit logo eller illustration, hvorefter du yderligere kan tilpasse det.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk