Gå direkte til hovedindhold

Transparente klistermærker

Præsenter dit brand med transparente klistermærker. Udforsk egne former i en lang række størrelser med et brugervenligt upload af design. Se yderligere oplysninger

Form
Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 15 størrelser
  • Gennemsigtig plastik
  • Ekstratykt bagpapir med fane
  • Specialfremstillede former tilgængelige
  • Klart farvetryk
  • Upload og klar-designproces

Søger du en idé til brande flasker, æsker, glas, poser med mere? Overvej transparente klistermærker. Med et stort udvalg af former og størrelser gør vi det nemt at skabe dine egne etiketter og løfte din branding.

Vores personaliserede klistermærker med farvetryk på gennemsigtig plastik kan udstanses i lige den form, du ønsker. Du kan endda vælge en mat eller blank overflade til at give dine etiketter et særligt præg.

Upload dit logo for at begynde at skabe dine egne etiketter, og tilføj dit firmanavn og kontaktoplysninger. Vælg det antal, der passer bedst til dine behov, og du er klar. Vi tager os af resten, dine specialdesignede klistermærker ankommer flotte og klar til at blive brugt.

Klar til at være kreativ? Med vores Upload og klar-designproces er det hurtigt og stressfrit at skabe dine figurskårne klistermærker. Efter du har uploadet dit logo eller din illustration vil en af vores designeksperter lave det til et specialfremstillet klistermærkedesign for dig. Vi sender designet til dig på e-mail, hvorefter du godkender det eller meddeler os eventuelle ændringer. Når det er perfekt, trykker, pakker og leverer vi dine klistermærker. De ankommer klar til brug – og klar til at glæde.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk