Loading...

Med luksuspapirposer med hævet folietryk kommer alt, hvad du sælger eller giver væk, til at skinne.

  • 4 størrelser
  • 4 posefarver
  • 5 farver til hævet folietryk
  • Lavet af fiberfarvet papir
  • Hanke i bomuldsreb
  • Kan afleveres til genbrug de fleste steder

Tryk, der imponerer
Gør et godt førstehåndsindtryk på dine kunder med emballage i høj kvalitet, som afspejler dit brand. Det hævede folietryk på en baggrund af fiberfarvet papir giver dit design mere dybde og tekstur på hver eneste pose. Og det ser virkelig godt ud. Med specialdesignede luksusgaveposer kan du nemt opgradere dine kunders oplevelse.

Alsidige kvalitetsposer
Vores luksuspapirposer kan skræddersys, så de passer til dit brands unikke look med 4 størrelser, 4 farver og 5 hævede folietryk at vælge imellem. Rebhåndtag i en matchende farve fuldender designet, så posen får en elegant finish. Deres lækre og iøjnefaldende udseende gør poserne til det perfekte valg til butikker eller smykkeforretninger, og de kan bruges som flot indpakning til dine giveaways til udstillinger og events.

Nemme at give et flot design
Klar til at prøve kræfter med folietryk? Hvordan tilføjer vi egentlig hævet folietryk? Godt spørgsmål. Dit design vil blive sat på posen med et varmestempel, så det bliver luksuriøst og tekstureret at røre ved. Du kan vælge en skabelon, der kan tilpasses, fra vores galleri for at komme i gang, eller du kan uploade dit eget design eller logo. Uanset hvad du beslutter, vil dine luksusgaveposer få et professionelt tryk og blive sendt lige til døren, så de kan komme i brug med det samme.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk