Loading...

Med luksuspapirposer med hævet folietryk kommer alt, hvad du sælger eller giver væk, til at skinne.

  • 4 størrelser
  • 4 posefarver
  • 5 farver til hævet folietryk
  • Lavet af fiberfarvet papir
  • Hanke i bomuldsreb
  • Genanvendelige

Gør din emballage smukkere
Gør et godt førstehåndsindtryk på dine kunder med emballage i høj kvalitet, som afspejler dit brand. Det hævede folietryk på en baggrund af fiberfarvet papir giver dit design mere dybde og tekstur på hver eneste pose. Og det ser virkelig godt ud. Med specialdesignede luksusgaveposer kan du nemt opgradere dine kunders oplevelse.

Alsidige, eksklusive poser
Vores luksuspapirposer fås i 4 størrelser og 4 farver, og du kan vælge imellem 5 farver til det hævede folietryk, så poserne får et elegant look. De er det perfekte valg til boutiques, smykkebutikker, udstillinger og arrangementer. Desuden kan du tilføje tryk på hele ydersiden af posen, så du har masser af reklameplads.

Nemt design, der ser godt ud
Klar til at tilføje noget hævet folietryk? Hvordan tilføjer vi egentlig hævet folietryk? Godt spørgsmål. Dit design vil blive sat på posen med et varmestempel, så det bliver luksuriøst og tekstureret at røre ved. Du kan vælge en skabelon, der kan tilpasses, fra vores galleri for at komme i gang, eller du kan uploade dit eget design eller logo. Uanset hvad du beslutter, vil dine luksusgaveposer få et professionelt tryk og blive sendt lige til døren, så de kan komme i brug med det samme.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk